Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mypokerj/public_html/kak-da/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
Какъв сайт са си направя ?

PostHeaderIcon Какъв сайт са си направя ?

Какъвто искаш : ) По ясен въпрос моля. Това е все едно да питаш “каква кола да си купя”… Както и да е, сега ще се опитам все пак да отговоря някак, нали съм се хванал… Има различни сайтове, например корпоративни сайтове, или пък сайтове социални мрежи, има и лични сайтове и сайтове за продажба на, на, абе на медовина примерно (факт, има човека продава – 50 лева бутилката, домашна). Така това са една малка част от сайтовете. Интересен факт е, че 35% от съдържанието в Интернет е защитено с парили. Там пък какво ли има ? Предполагам горе долу взе да ви става ясно че има мноооого различни видове сайтове в Интернет и ще ми трябва цяла книга ако искам да ги опиша всичките. Затова ще се опитам да налучквам, какво точно питаш, приятелю. Такаа ще врачувам на нескафе…  Нямам боб, да хвърля, но пък мога мога да чувам как духовете на статистиката ми шепнат..

Добра идея е, да се научиш php. Има много уроци за това, има даже и видео уроци на Български. Много е лесно, опитайте ! Веднага давам и линк :  http://nau4i.me/index.php?option=com_content&view=category&id=34:php–&Itemid=60&layout=default . Само гледането на тези клипове и четене на книги няма да помогне, трябва и практика. Започни с някоя проста програмка, и постепенно и добавяй нови функции. Практиката в случая е много важна! В процеса на направата на вашият проект, вие ще се сблъскате с проблеми и ще търсите как да ги решите. По този начин, вие ще се научите как се сдобивате с информация за програмирането, къде се намира тази информация и как да я използвате. Освен това, наученото по този начин е много по добре осъзнато от сухото обяснени в някои книга или урок.

Ако не искате да учите php точно сега, има и програми за сайтове които не изискват никакви програмни езици. Например ??WYSIWYG Web Builder 7 или Web Page Maker. Също можете да опитате CMS системите, като за начинаещ най – добре е да пробвате с wordpress.  Всъщност има най-различни сайтове които ви предлагат да правите сайтове директно на техният сайт. Например sites.google.com предлага тази възможност. Google ще ви предостави програмата, и ще ви хоства безплатно сайтът.

Каквото и да изберете, ви препоръчвам да отделите някои лев за домейн (или “име на сайт”)  и да си платите за хостинг. Не много, дори и най-евтиният план е по-добър от нищо. Впоследствие можете да си промените хостинг плана, без да губите нищо : ) Всъщност, ако започнете с евтин хостинг план и го смените след няколко месеца с по – скъп (wow браво на вас ; ) вие не само че не губите, а дори напротив. Най евтиният, добър хостинг план е около 4 лева на месец, със домейнът – около 5 лева на месец. Струва си, гарантирам ви.  Ако сте малки още, 99% сигурно е, че ако помолите вашите да платят за хостинг и домейн, няма да ви откажат, а често дори и ще бъдат горди с вас (“еи, то мойто сайтове прай бе …” ; )

Каквито и сайтове да правите, отрано е добре да знаете, че ако копирате съдържанието си от другаде е незаконно в повечето случай, и дори и да не е,  google няма да ви намира вас, а този от когото сте копирали. Google има свой сложни правила и дори може да ви “наказва” (временно, обикновено за доста кратко), ако се опитвате да се правите на хитри.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==