Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mypokerj/public_html/kak-da/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
Как да ударя джакпотът в тотото ?

PostHeaderIcon Как да ударя джакпотът в тотото ?

Тото 2 6 от 49 или 6 от 42, 5 от 35, тото 1, втори тото шанс, тото джокер и така нататък, са игри свързани със шансът. Ако например играете на следната игра, хвърляме две разчета (шест-стенни) и ако познаете какво ще се падне печелите 10 лева, но ако не познаете, губите 10 лева, не е много печелившо нали? От друга страна ако играете на герб или стотинка и ако загубите, губите 10 лева, а ако спечелите – печелите 100 лева, това определено е печеливша игра. От тази гледна точка, тотото ви дава по малко от половината. Тоест ако опростим 5 от 35 игра, например, то ако беше не 5/35 а герб/стотинка щеше да е залагаш 10, печелиш 5. Само че те и 5 не са, понеже имаме разходи, надценки, цени на празният фиш (факт – печелят се милиони само от празните фишове !).  Тук, обаче я има и другата страна. Някои са убедени (понякога фанатично убедени), че могат да влияят  на шанса и най-вече на шансовете в спортният тотализатор и 6 от 49. Как точни смятат да влияят, не ги знам и не мога да ви обясня, но те си вярват : ) Вземете този сайт например http://toto2.rtabg.eu/ – той използва “най – добрите” астрологични, нумерологични, метафизични и още не знам какви (метеорологични : ), способи за да ви изкара, уж “най-подходящата, лично за вас” комбинация от шест числа за тото 2, 6 от 49. И същият тоя сайт, на друго място ви предлага система от математични формули и база данни с всички числа до сега, и някаква си тяхна “златна система” която на базата на всичко това, ви увеличавала шанса да спечелите от тотото.

Не става така, както е трудно да се спечели в по – горният пример със двете зарчета, така е и трудно да се спечели от тотото. Но все пак, има и всякакви теории и феномени, които не са обяснени от науката.  Не знаем всичко, и още утре (както се е случвало не веднъж), представата ни за светът може да бъде променена на 180 градуса. Всеки учен би трябвало да признава това, иначе не е никакъв учен.

В заключение, как да спечелиш джакпотът – пусни си фиш с поне една колонка Как да си на печалба от играта с тото 2 – не играй : )))

 

СМЕШЕН ТОТО КЛИП в Youtube:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==