Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mypokerj/public_html/kak-da/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
Как да спечеля 10 милиона

PostHeaderIcon Как да спечеля 10 милиона

Как да спечеля 10 милиона ?

Елементарно, спечели 100 милиона и ми дай другите 90 : )

В икономиката съществува един принцип – ако правиш каквото прави някои успял и ти ще успееш. След един подобен анализ може да се установи следното:

10 Милиона се печелят като:

Ако си много добър и известен и т.н , спортист, артист, кечист и други от този ред

Ако си много добър крадец или измамник на едро …. А защо не и политик : )))))) Е не той Политкът спада към тези най-горе, малко артист, малки кечист и така нататък

Лотариите и изобщо хазартните игри по лесно носят пари на собствениците, партньорите им, след това на държавата и служителите, и евентуално и на потребителите си.

Тук идват по – сложните неща, в които сам не можеш да пробиеш. За да спечелиш 10 милиона (или повече), трябва някои да ти помага. Трябва да имаш добър бизенес, който може да е способен да печели не само за теб, но и за тези твои “помощници”. Ако продаваш, примерно “клечки за зъби”, ще ти трябват страшно много помощници : ) Но  от друга страна ако продаваш диаманти или картини на изкуството, по малко такива.  Тоест, помощниците освен брои имат и качества.

Трябват ти, добра пазарна ниша за търговията или услугите които ще извършваш, добър екип от “помощници” които да работя за теб. И естествено План как да събереш тези неща. Тук не споменах неща като материална база, пари, фирми и т.н тривиални неща, които предполагам на всеки са му ясни.

Има предостатъчно такива ниши, които човек вижда, когато погледне “Цялата картина”. Ако същия не го е страх от работа и контакти, човек които предварително си подготвя планове, променя ги и ги нагажда според обстоятелствата този човек може да успее. Тук не споменавам, колко много трябва да се учи (мдам учението не свършва в училищата ; ), да тренира има И тялото си.

One Response to “Как да спечеля 10 милиона”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==