Free Tell A Friend
Tell a Friend
August 2019
M T W T F S S
« Apr    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

PostHeaderIcon Как да привличаме парите ?

Как да привличаме парите?

Всички знаем за Мечо Пух – „Колкото повече, толкова повече!“. На хората е присъщо да искат повече и повече – с каквато и доходоносно дейност да се занимават, каквито и спестявания да имат, винаги се стремят да умножат парите си. Естествено, за да се достигне мечтаното финансово благополучие е нужно да се положат значителни усилия. Но съществуват и прости уловки, които могат да ви помогнат в решаването на финансовите проблеми.

Как да привличаме парите? Вековната житейска мъдрост и новият полъх от парапсихологията си съвпадат в едно: за да „потичат“ към вас парите сами, а не да изтичат от вас, трябва да се отнасяте към тях с уважение и да играете по особените „парични“ правила.

Да започнем от портфейла. Първо, не купувайте евтини портмонета. Те сами по себе си носят енергията на бедността и почти няма никакъв шанс „сериозни“ пари да ги посетят. Второ, обърнете внимание на цвета и материала, от който са направени. Най-подходящите материали остават кожата и велурът, а цветовете, носещи благополучие са малко: кафяв, черен и златен.

Мнозина носят в портфейла си фотографии на близките си. Те са носители на мощен енергиен поток, но не финансов. Нещо повече, снимките могат да възпрепятстват привличането на парите, обратното също е възможно – енергетиката на парите може да влияе на хората, изобразени върху снимките и то в непредсказуема посока.

Препоръчва се да носите специални парични талисмани, например малко клонче о вечно зелено храстче – вечно зелените концентрират материална енергия. Или в отделението за монети носете специална монета или банкнота, която никога не харчите, за да присъства винаги вътре парична енергия. Например, най-известният и разпространен паричен талисман при американците е „първият изработен долар“, носещ късмет във финансите.

Не се препоръчва да мушкате парите в портмонето си или по джобовете си смачкани, сгънати – всички банкноти трябва да са отворени и да се разполага с лицевата си страна към собственика си. Според древните поверия трябва при новолуние да се излезе навън, да покажете на Луната парите и да помолите Месеца да ви даде повече. Желателно е да помагате на този, който товари – това води до увеличаване на благосъстоянието. Но избягвайте да помагате на някой, който разтоварва.

Не забравяйте, че не трябва да оставяте чантата с портмонето си на пода, защото няма да имате пари. За лоша поличба се смята да вземате пари назаем вечер или да ги броите в понеделник вечер. Не е желателно да стоите на прага на дома си, за да не се застоява влизащото в дома ви благополучие.

След залез Слънце парите не се броят. На маса пари не се слагат и не се мете след залез – на загуба е.

Лесно спечелените пари, появили се от никъде – намерените пари, излишното ресто от магазина съвсем не са подарък от бога, а напротив. За тези пари ще се наложи да се разплащате по-късно с болести, уроки или нещастия с близки хора.

Що се отнася до дълговете, кредитите, препоръките са следните: дългът се връща рано сутрин, а не вечер, за да се завъждат парите; в понеделник пари назаем не се дават, защото цяла седмица ще имате разходи.

Никога не забравяйте: „Ако парите са всичко, което искате, те са всичко, което ще получавате!“ Така че добре преценявайте какво искате в живота си – материалното или …

Все пак, от сърце ви пожелаваме Щастие, Любов и Липса на материални проблеми!

 

2 Responses to “Как да привличаме парите ?”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==