Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mypokerj/public_html/kak-da/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
Как да привлечем богатството в дома си?

PostHeaderIcon Как да привлечем богатството в дома си?

Как да привлечем богатството в дома си?

Няма да спорим с тези, които казват, че парите трябва да се печелят. Вярно е, трябва. Но ако съществува възможност да ги получим без особени „вложения на труд“, защо да не пробваме?

Съществуват множество поверия, които ни обещават „планини от злато“ Може и да не са милиони, но защо пък да не са повече, от колкото имаме?

Отначало няколко думи за отдавна устояли и проверени от времето поверия, ще ги напомним на тези, които са ги забравили:

И така, не трябва:

– да се оставя чантата с портмоне на пода;

– да се дават пари назаем в понеделник;

– да се дават пари през прага;

– да се броят парите в касичката;

– да се дава милостиня на просяк от ръка в ръка.

Необходимо е:

– банкнотите в портмонето трябва да бъдат акуратно сложени – подредени и разгънати, а не смачкани и нагънати;

– парите да се вземат с лявата, а да се дават с дясната ръка;

– 10% от доходите да се дават за благотворителни цели;

– да се общува с богати и успешни хора;

– да се знае, че винаги имате достатъчно пари.

Що се отнася до нестандартните поверия. Оказва се, че от най-голямо значение е у дома ви да цари ред и порядък. Ако в антрето постоянно се мотаят обувки, пари няма да има – ще избягат. Прозорците винаги трябва да са чисти, а вещите в шкафчетата и гардероба трябва да са акуратно подредени.

Учете се да се радвате на всичко! Сутрин, когато се събудите си представете колко успешен ще бъде денят ви. Когато се зарадвате, вие ще управлявате обстоятелствата. Парите обичат успешните и при „дървото“ няма да отидат.

Парите – това е енергия. Обичат да бъдат в движение. Ако искате да получавате повече пари, тогава се научете да ги давате без съжаление. Като бумеранг всичко ви се връща – колкото повече давате, толкова повече ще получавате.

В прекия смисъл на думата богатството не пада на главата на някой, просто ей така. Но пари се появяват някак от само себе си. Например, преместват ви на нова длъжност, или получавате неочаквана премия.

Дръжте се като богат човек. Ходете изправен, с правилна стойка, а не прегърбен и изплашен – парите отиват при смелите. Повярвайте, че вие заслужавате богатство и че сте достоен за него.

Бъдете честни. Ако са ви върнали в магазина по-голямо ресто, върнете парите, не се знае какво ще ви донесат. Това е е проверка и за вашата честност. В Япония, например, никой не взема от улицата паднало портмоне – на лошо е. Ако намериш пари – ще загубиш нещо по-важно или по-ценно. По-добре отнесете намереното в полицията.

Вселената е прекрасна, изобилна и щедра. В нея има всичко и стига за всички, в това число и за вас. Само трябва да й подскажете желанията си. Как? Намислете си желанието, напишете го на лист хартия и го скрийте. Това е. По нататък е само едно – да отговаряте за постъпките си. Мислете си хубави неща и правете добро – отнасяйте се към хората така, както бихте искали да се отнасят с вас. Повярвайте – наградата ви не е през девет планини в десета, скоро ще я получите!

Колкото повече обичате и уважавате себе си, толкова повече ще притегляте хора с подобно отношение към вас. Нашите приятели са нашето богатство, не е ли така?

Занимавайте се със себе си, със своето развитие и здраве, с децата си. Това е също наше богатство.

Усмихвайте се! Смейте се! Радвайте се! На всеки ден, на всяка нова среща, на всяко щастливо стечение на обстоятелствата. Към щастливите хора парите текат като река!

Някои ще възразят, че парите не са най-главното. Вярно е. Но всеки се нуждае от пари за да живее – да се храни добре, да се облича красиво, да се учи, да чете книги, да пътешества, да създаде уютен дом, да осигури добър живот на децата си. Всичко това ни е нужно, без пари в нашия материален свят не може. И не винаги те идват с тежък труд. Важно е да се занимавате с нещо, а не да чакате да ви падне нещо от небето (от там пада само дъжд и сняг). И всеки ден правете поне една, дори и малка, но крачка по пътя към вашата мечта. Мечтите също са богатство.

Ценете, уважавайте и пазете най-големите богатства: здравето, красотата, младостта, щастието и бъдете богати материално, физически и душевно!

 

Как да привлечем богатството в дома си в Youtube?

Урок за жабите – Фън Шуй:

Стани богат с Фън Шуй:

 

Тагове: поверия, богатство, пари, щастие

 

Comments are closed.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==