Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mypokerj/public_html/kak-da/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
Как да си изберете подходяща професия? – астрологически съвети

PostHeaderIcon Как да си изберете подходяща професия? – астрологически съвети

Как да си изберете подходяща професия? – астрологически съвети

Известно е, че различните знаци от Зодиака притежават определени силни и слаби черти на характера.

Ако БЛИЗНАЦИТЕ се отличават с общителност и нетрадиционни и неординарни решения във всяка ситуация, то ТЕЛЕЦЪТ, обратно, е склонен към бавене и прецизност. Тези характеристики могат да помагат или да пречат в определени сфери на дейност. Нека да разберем, каква професия е най-подходяща за всеки зодиакален знак.

Основните положителни черти на ОВНИТЕ са решителност, силна воля, амбициозност, креативност и лидерски качества. Те са жизнерадостни личности, не харесващи еднообразието. Смисълът на живота им са промените и движението. Овните са импулсивни, тях ги плаши монотонната работа, т.е. работата с цифри, таблици и прочее подобни. Те ще намерят своето място под слънцето в сферата на журналистиката, шоу-бизнеса и рекламата.

Що се касае ТЕЛЕЦА, той винаги се цели в резултата. Избира крайната цел и упорито се придвижва към нея. На Телеца му помагат вродената му способност за организация, практичност и аналитичен мислене. За него представлява трудност бързо да превключва вниманието си и да взема отговорни решения. Телците могат да намерят място в банковото дело, икономиката или науката.

За БЛИЗНАЦИТЕ творчеството е най-главното в живота им. Представителите на този знак се стремят във всички ситуации да намират оригинални решения и пътища. Те са оптимисти, жизнерадостни и любознателни. Добре е да пробват силите си в преките продажби, туристическия бизнес, Пи-ар дейностите и разбира се в професиите от света на изкуствата – писатели, поети, художници и др.

Умение да разбира човека, да го подкрепи със съвет, да сподели чувствата му – такива са все силните страни на РАКА. Притежава богато въображение, умее да се постави на мястото на другия човек, същевременно е търпелив и умее да съпреживява. Именно поради тези причини най-големи резултати Ракът може да постигне в професията юрист, адвокат, психолог, социален работник, преподавател или учител – т.е. във всички професии, които са свързани с проблемите на хората и тяхното обучение..

ЛЪВЪТ притежава великолепни способности в управлението на хората, тяхната организация и контрол. Те не се плашат от поемане на отговорност, затова на Лъвовете могат да се доверяват големи дела. Не се влияят от чуждото мнение, понякога могат да бъдат импулсивни и спонтанни. Подходяща работа за Лъва е професията мениджър, редактор, чиновник, също и актьорска кариера.

Педантичност, деликатност, постоянство и трудолюбие – такива са характеристиките на ДЕВИТЕ. Но те не притежават креативност и богато въображение, не умеят да създават нови идеи и да мислят творчески. Идеална работа за Девите е работата в областта на статистиката, медицината, техническия превод или сервиз.

ВЕЗНИТЕ притежават дипломатичност, хладнокръвие и чувство за стил. За тях основното в общуването е намирането на компромис, винаги са насочени към сътрудничество. По тези причини на тях ще им бъде интересна работата на адвоката, администратора, или дизайнера, завеждащия връзки с обществеността или дизайнера.

Отличителните черти на СКОПИОНА е добрата интуиция, високия интелект и аналитичните способности на ума. Привлича ги риска и адреналина, не обичат спокойствието и постоянството. Идеалната работа за Скорпиона ще бъде работата на физика, юриста, следователя, също така и екстремните видове професии: естествоизпитатели, сапьори, каскадьори и др. подобни.

СТРЕЛЕЦЪТ се отличава със своята позитивност, любознателност, огромно жизнена енергия и духовност. Обичат новостите и достигането до истините, дори да са в огромни размери. Подхождат им работата на преките продажби, връзки с обществеността, теология и философия, също и работа, свързана с пътешествия и изследвания.

Логическо мислене, умение да се достигат поставените цели и отлична способност за самоорганизация – това са все положителните качества на КОЗИРОГА. Тъй като те притежават голяма издръжливост и работоспособност, могат да поемат двоен обем работа и отлично да се справят с нея. Подхожда им работа в сфери, свързани с пари, математика или IT-технологиите. Например, програмист, аналитик, счетоводител, или одитор.

ВОДОЛЕИТЕ имат оригинално мислене, хуманно мислене и високо интелектуално ниво. Ненавиждат рутината, имат нужда от постоянни промени във всяка сфера. Идеална професия за Водолеите е работата в областта на астрономията, антропологията, авиацията, фотографията, поезията или актьорското майсторство.

РИБИТЕ са много чувствителни и дружелюбни. Притежават великолепно въображение и артистичност. Затова за тях е подходяща която и да е творческа професия. Например, писател, художник, танцьор, музикант и др.

Изборът на професия е важно решение в живота на всеки човек, тъй като една неправилна стъпка в тази посока е способна да доведе до стрес. Затова определяйте своя път в съответствие със своя характер, със своите положителни и отрицателни черти и желания.

Успех в избора на професия и попътен вятър в живота!

 

 

One Response to “Как да си изберете подходяща професия? – астрологически съвети”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==