Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mypokerj/public_html/kak-da/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
Как да отслабна

PostHeaderIcon Как да отслабна

Как да отслабна ?

Отворът е прост – с по-малко ядене и повече изгаряне на калории от обикновено. Елементарно бе Уотсън, ще си кажете и ще сте прави, наистина логиката е проста, но изпълнението… Когато човек се по някаква причина загуби малка част от тегло си, тялото се опитва да си я. Ако например, не ядете два дена, то следващата седмица ще ядете доста повече, за да наваксате загубеното. Поради тази причина е добре да се опитате да промените конфигурацията на тялото си, като например започнете да спортувате. Така ще настъпят промени. Например на определени места, тялото ви ще реши че тук трябва да порасне мускулна тъкан и де се махнат мазнините. За това например се правят коремни преси. (за да се изгорят мазнините и да се заместя с мускули. Така ефектът е траен). Тоест, ако спортувате, вие ще промените фигурата си без “усилията на волята, нужни за спазването на диети”. Почти. Все пак проста диета е необходима, а именно – спирате всякакви сладки, подсладители и течности с високо калорично съдържание (бира, кола и т.н)
За тези които “нямат време да ходят на фитнес” – бягането, или дори дългите разходки (1+ час) също помагат. Аеробика в къщи или дори йога. Решения има много.

Ако все пак не можете да си позволите да спортувате, ще трябва да намалите храната. Как ? Яжте малко по-малки порции (за целта засечете порциите си). Дъвчете по-дълго (йогите казват, че всяка хапка трябва да се сдъвква по тридесет и два пъти).  Какво да правя когато съм гладен ? Ако имате възможност или желание, вземете си плод. Но като цяло тук идва на помощ друг един изключително ефикасен метод. Правилно изпълнен, работи безотказно. Преди да започнете каквато и да  била диета, човек трябва Твърдо! да реши, че той ще даде всичко от себе си за да опита. Обикновено хората се плашат от подобно решение – ок, какво толкова може да ви стане ? Опитайте! Като скачането във басейн е, отначало ви е “неприятно” но след минути сте свикнали. Само трябва да се амбицирате и да го направите. Кажете си Един месец, ще го направя, нямам какво да губя, нека видя какво ще стане. И така се подгответе да спазвате ограниченията които сте си наложили. Тези ограничения не трябва да бъдат големи. Десет процента по малък прием на калории на ден, например, вършат чудеса. И така преди да започнете се подгответе с информация, създайте си условия и си направете план. Следвайте и променяте този план при нужда. Промените трябва да имат за цел да се нагодят към независими от вас събития.

Ако например планът ви включва отказване от сладките и подсладителите, не променяйте планът си така, че в крайна сметка пак да започнете със тях.

Тук искам да наблегна на това колко е важно да откажете сладките и богатите на калории храни и напитки (кола,бира). Тъй като са малки (няколко хапки) но високо калорични, вие неусетно и лесно ще ще наваксате част или дори всички загубени за деня калории. Когато спазвате диети или спортувате, организмът ви ще развие силен апетит за тези висококалорични храни. В никакъв случай не си позволявайте дори малки количества от тях! Бъдете безкомпромисни!

И така, осъзнайте защо искате да отслабнете, подгответе си план и си поставете цели. Осъзнайте как точно ще протече самият процес на отслабване, как се изгарят калориите, как се набавят нови, как можем да сменим мазни със мускулна тъкан и как тялото ви изисква да възстанови загубеното.

One Response to “Как да отслабна”

  • dilov says:

    Жена ми пи разни неща за да отслабне. Пробва и различни диети. Но нямаше видим ефект. След това опита с кленов сироп и най-сетне е много доволна. Но доколкото виждам попромени и начина на хранене. Просто не се тъпче. Спря тестените и сладките изделия, и готово.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==