Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mypokerj/public_html/kak-da/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
Как да накарате мъжа си да изневерява?

PostHeaderIcon Как да накарате мъжа си да изневерява?

Как да накарате мъжа си да изневерява?

Нерядко се случва да се чуят оплаквания, как влюбеният кавалер, предан и верен преди женитбата, след това става ужасен женкар, не пропускащ нито една „фуста“. Подобно промяна е истинско изкуство, достъпно далеч не за всяка жена. Но знаейки алгоритъма, може да се постигнат завидни успехи в тази нелека работа. Важно е да не пропуснете нито една точка, нищо не е за подценяване.

Първото, с което трябва да заемете, е утвърждаването на вашата вечна и неизменна любов към вашата половинка. Напомняйте му го по двадесет пъти на ден, с повод и без повод. Желателно е да е в присъствието на странични хора. От полза е също и да молите за целувка и обидено да се цупите, ако такава не последва.

Втора точка: не забравяйте често и да питате: „Скъпи, обичаш ли ме?“ и изисквайте незабавен отговор. Изисквайте подробно да ви разказва как и колко ви обича, кога за пръв път е разбрал, че ви обича, ще ви обича ли завинаги…Нека ви се кълне във вечна любов. Този сценарий да се повтаря най-малко по десет пъти на ден.

Трета точка: не забравяйте да говорите на мъжа си, че вие просто не можете да си представите как е могъл да се влюби и да обича такова обикновено създание, без особени данни и особена красота и таланти, каквато сте вие. Не изпускайте да подчертаете, че и в домакинството не ви бива, с готвенето не се справяте… При това още веднъж попитайте: „Но ти все пак ме обичаш, нали?“ И Добавете: „Защо? За какво?“ Нека се поизпоти докато ви обясни.

Ако сте се подготвили по този начин, можете да пристъпвате към четвърта точка: ревността. Ревнувайте постоянно. От всеки и всичко. Ревнувайте от работата му, от случайно преминаващата жена, без значение дали е симпатична или не. Ревнувайте особено много от колежките му. Описвайте достойнствата на всяка една от тях, например: „Разбирам, тя има такава фигура и … такива невинни очи… Сигурно е много приятно да те гледа с такива очи и да те слуша внимателно, нали?“ Ако мъжът ви отрича, въобще не го слушайте. Махнете безнадеждно с ръка и започнете да плачете. Без викове и истерия. Горчиво и тъжно.

Ако мъжът ви продължава да ви уверява, че ви обича вечно и дори ви утешава, когато плачете от ревност, значи че е дошло време за пета точка – истерията. Сега всички сълзи трябва да завършват с обвиняващи крясъци: „Какво си мислиш, че аз съм глупачка ли? Сляпа ли съм, не виждам ли?“ След това отново горчив плач и хвърляне на рамото на мъжа ви и разкайване: „Разбирам, че съм глупава, извинявай и ми прости! Просто много, много те обичам!“ Не забравяйте веднага да си поискате целувка и незабавен отговор на въпроса дали ви обича, защо ви обича, дали не ви е разлюбил…

Специална точка – родителите на съпруга ви. В никакъв случай не ги пропускайте в сценария си – трябва ги ревнувате особено яростно. Всяко посещение при тях трябва предварително да бъде съпроводено също със сълзи: „Майка ти не ме обича! Винаги ме гледа на криво“ и разбор на предишните визити: „Там така ми е скучно, а ти даже не забелязваш, все стоиш и не тръгваш, не разбирам, там с мед ли е намазано, какво ли?“ Ако мъжът ви самостоятелно ходи при родителите си, задължително след такива посещения трябва да му устройвате сцени. Говорете му, че родителите му влияят лошо, че след гостуването при тях, любовта му към вас намалява и т.н. Ще ви бъде от полза също изтъкването на положителния пример на вашите родители.

След всяка сцена задължително се хвърляйте на врата на съпруга си, искайте мир и изисквайте доказателства за вечна любов.

Да не изтървете приятелите на мъжа си. Трябва колкото се може по-нашироко да разпространявате информация за това, че подозирате половинката си в изневяра. Винаги и на всеки се оплаквайте колко е нехаен и невнимателен към вас, колко често закъснява на работата си, а дали е на работа – знае ли някой…, вие не вярвате. Разказвайки за недостатъците на мъжа си, всеки път подчертавайте, че това да си остане между вас, просто няма с кого другиго да си поговорите и споделите.

Отидете на работата на мъжа си и устройте скандал на някоя симпатична колежка. Обвинете я, че ви разбива семейството ви. Постарайте се да привлечете вниманието на колкото се може повече хора. След това се извинете с аргумента, че не сте на себе си от ревност. Извинете се и на съпруга си, разплачете се горчиво (колкото повече хора видят това, толкова по-добре), кажете, че го обичате и че подобни сцени няма да се повторят.

Редовно повтаряйте всички точки от първата до последната. Най-вероятно, ще бъдат достатъчни само две последователни преминавания, в най-тежкия случай – три. Ако всичко това не помогне, значи сте късметлийка, попаднали сте на моногамен съпруг. И той действително ще ви обича вечно. Ако, разбира се, преди това не попадне в психиатрията.

 

10 неща,които не трябва да казваш,ако те хванат в крачка

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==