Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mypokerj/public_html/kak-da/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
Как да свалим един мъж за 3 секунди? Част II

PostHeaderIcon Как да свалим един мъж за 3 секунди? Част II

Как да свалим един мъж за 3 секунди? Част II

Връзка към Първа част <<

Какво прави една една жена привлекателна в очите на мъжете?

Погледът. Това е най-главното! Погледът е това, което практически може да свали всеки един мъж, независимо от степента на съвършенство на външността. Хванете неговия поглед! Именно в този момент един мъж ви вижда истински. И по-нататък го гледайте в очите колкото се може повече време, особено когато говори.

От време на време, за секунди можете да сведете очи, леко да се усмихнете и веднага отново да ги вдигнете, задължително, за да срещнете неговия поглед – това е много важно! Така се формира мощен „личен“ контакт. Според силата на въздействие, много малко неща могат да се сравнят с прекия женски поглед. Много жени правят грешка – заради стеснение, лъжлива скромност или просто от страх – отклоняват погледа си: започват съсредоточено да разглеждат маникюра си, гледат през прозореца, навсякъде, но не и да гледат мъжа. Ако един мъж ви е симпатичен – това е груба грешка! Той ще възприеме това като незаинтересованост и липса на внимание към собствената му персона.

Усмивката е не по-малко важна. Усмивката е вашата вълшебна пръчица, която ще ви помага в много ситуации.

Не сте сигурна как да реагирате на думите му? – Усмихнете се!

Появява се пауза в разговора? – Усмихнете се и леко приповдигнете вежди.

Смутена сте, сконфузена, объркана? – Просто леко се усмихнете!

Усмивката е почти винаги снайперско попадение. Освен това, имайте в предвид и никога не забравяйте, че няма мъж, на който да не му приятно да види симпатична, усмихваща, позитивна особа – далеч по-приятно е от сериозното, намръщено или вечно недоволно дамско лице. Усмивката сигнализира на мъжа, че като минимум, на вас не ви е противно да се намирате в неговата компания.

Гласът и интонацията. Природата не е надарила всяка жена с красив глас и за да зазвучи един глас красиво, вълнуващо и сексуално, са необходими тренировки. Постарайте се да говорите малко по-ниско, да не пищите с високи нотки. Тези, на пръв поглед ненужни и досадни тренировки ще дадат своите плодове. Ако имате красив глас ще можете да управлявате интонациите.

Запишете някакъв свой диалог, например, с приятелка и след това го прослушайте и анализирайте. Представете си, че вие сте един мъж – как ще ви впечатли тази жена? Интонацията трябва да бъде мелодична, гласът да не звучи рязко. Трябва да бъде мек и „обгръщащ“, а темпото на речта – леко забавено. Не дърдорете, накарайте го да се вслуша в себе си. Гласът и интонацията се променят във ваша полза когато говорите с лека усмивка.

Умение да слушате. Умението внимателно да се слуша един мъж, е едно от най-важните качества на жената в разбирането на мъжете. Съвсем просто е. Умението да се слуша внимателно се състои от два основни навика:

1. Умение да се мълчи, когато той нещо разказва и да се показва внимателно и заинтересувано лице, като не забравяте погледа и усмивката! От време на време, с по-една две ободряващи думи може да потвърждавате, че действително внимателно слушате. Висш пилотаж ще бъде, ако в разговора си признаете че, не сте сведуща, не знаете, не познавате, не можете да си представите, никога не се си и помисляли…, ако той не би ви разказал…, .т.е. да го признаете като умна и интересна личност, с която е невероятно увлекателно и приятно да се общува.

2. Умение навреме да се задават нужните въпроси. Старайте се колкото се може по-малко да разказвате за себе си и колкото се може повече да разпитвате. Въпросите трябва да открити т.е. такива, на които не може да се отговори само с „да“ или „не“, а да провокират събеседника да говори и да разказва. Първо, на всеки един човек му е приятно да говори самия той, дайте му тази възможност. Второ, с един куршум ще убиете два заека: освен репутация на най-добрия в света събеседник; ще получите информация за човека, която ще ви помогне да го опознаете по-добре, да разберете действително ли ви е интересен и искате ли да продължите запознанството си.

Един съвет – нужно е наистина да го слушате внимателно, а не формално!

Вниманието, уважението и искрения интерес към един мъж е най-важното, както в дадения момент, така и по-късно – на всички етапи във вашите отношения, във всички ситуации. В края на краищата, за какво ви е мъж, с който не ви е интересно?

Време на първия контакт – 10 минути. Да, да, да! Времето за контакт при първото запознаване е 10 минути (приблизително). Внимание, това не се отнася за специално определената среща. Става дума наистина за запознаването. На този етап вашите задачи са да се харесате и запомните! За това не е необходимо да общувате един час – по-продължителното време на общуване може да създаде множество неловки ситуации, в това число и за вас. Ако и двамата сте минали успешно „три-секундния тест“, то 10 минути за да се харесате и запомните са напълно достатъчни. Дори мъжът да ви се е харесал много, не излизайте от рамките на този регламент! По нататък имате достатъчно време за да се разочаровате взаимно.

“Изгубете си пантофката“. Какво да направите за да не ви забрави? Постъпете така, както неволно е постъпила Пепеляшка, бягайки от Принца, в самия пик на неговия интерес и загубвайки пантофката си. Само че го направете без да прибързвате. Приключете разговора първа и си отидете първа. Второ, в никакъв случай не вземайте номера на телефона му, без да оставите своя – това е известна уловка. Така шансовете са двойни. Дайте си номера, усмихнете се и се „изпарете“ колкото се може по-бързо. Дайте воля на фантазията си – има множество интересни и необичайни начини да оставите на един мъж своите координати, и дори да не ги оставите, да подскажете как да ви открие…

Ако направите всичко грамотно и елегантно, можете да не се съмнявате – той ще ви запомни и намери! Сам ще си изфантазира, това , което му е приятно да мисли за вас… И ще ви потърси, поне за да провери своите усещания! А по-нататък…, вие сте на ход! Успех!!!

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==