Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mypokerj/public_html/kak-da/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
Какъв е вашият избраник според Зодиакалните знаци? Част II

PostHeaderIcon Какъв е вашият избраник според Зодиакалните знаци? Част II

Какъв е вашият избраник според Зодиакалните знаци?

Съвети към жените – част II  (връзка към първа част)

Преди да създадете семейство и да започнете да изграждате сериозни отношения, е добре колкото се може по-ясно да разберете с кого ще си имате работа. Именно по тази причина много жени се обръщат към астрологията. И така, да видим що за човек е вашият възлюбен.

Ако вашият избраник е Везни, очаквайте романтични вечери и дълги разговори под Луната. Дори и след женитбата той ще реди красиви думи и комплименти, ще обещава, че за вас даже планини ще премества. Макар че, не трябва да се вярва на всички думи на Везните – все пак това са са само думи, а делата могат да почакат.

Не мислете да го молите да ви помага в домакинството, защото в тази сфера той няма да поиска и няма да се меси. Според негово дълбоко убеждение,това е женска работа. Той може да си пасне с всяка една жена, защото притежава много сговорчив характер. Само че за, Везните е много важно да получат обществено одобрение за избора си. Ако не сте по вкуса на майка му или на негови приятели, бъдете готови да стягате куфарите си.

Скорпионът не обича да говори любовни думи, точно от него не очаквайте клетви за вечна преданост. Ако все пак реши да ви направи предложение, първо ще обсъди с приятели, колко е ужасно да допуснеш жена в ергенското си гнездо. Но в края на краищата, ще получите заветния пръстен.

Скорпионът ще бъде много ревнив и изискващ. Може да започне да ревнува даже и от сянката ви. Често може да ви подозира в изневяра и ще се старае да ви хване. За Скорпиона е много важно да чувства, че напълно споделяте с него и болка и радост.

Що се отнася до Стрелеца, е невъзможно да се определи дали е готов да ви направи своя съпруга. Той внимателно крие намеренията си. За Стрелеца е важно да знае, че неговата любима е не само красива, но има и богат вътрешен свят. Харесва му да вижда в жена си съмишленик и интересен събеседник.

Така че, ако всичко това се отнася за вас, можете да бъдете сигурни, че Стрелецът ще ви обича цял живот. Обича комфорта, разкоша и чистотата. Затова трябва да притежавате добър вкус и да умеете да справяте с домакинството. Стрелецът трябва да чувства, че се гордеете с него и че подкрепяте всички негови начинания.

Козирогът може да бъде разбран лесно. Ако иска да ви направи предложение поведението му ще се променя кардинално – ще започне да се държи шумно, нервно и необуздано. А когато един Козирог стане ваш съпруг,, не бива да очаквате от него огнени признания в любов и привързаност. Той е доста немногословен и не си хвърля думите на вятъра.

Но можете да бъдете сигурни, че ви е верен и ви обожава, защото Козирозите са най-верните мъже сред всички зодиакални знаци. За него е важно да сте честна, надеждна и да не сте капризна. Често пъти Козирогът предпочита за съпруга жена, по-възрастна от него – опитна и разумна, която ще върти къщата, няма да устройва разправии и скандали. Обикновено Козирозите никога не се развеждат (само в крайни случаи).

Водолеите са много свободолюбиви. За тях личното пространство не е понятие лишено от смисъл. Ако един Водолей започне да води разговори за съвместни бъдещи планове – това означава, че е решил да свърже живота си с вас. Ако решавате да се омъжете, трябва да сте готови да следвате неговите принципи. Водолеят може и да не носи венчална халка, защото пръстенът е символ на брачния възел, а това означава не-свобода, което противоречи на характера му.

Водолеят предоставя на съпругата си толкова свобода, колкото е нужна и на него самия. Той няма да ви притеснява с въпроси къде сте ходили или с какво се се занимавали цял ден, но и няма да му бъде приятно да го разпитвате за същото. За него е важно да прекарва от време на време в самота.

В никакъв случай не пипайте личните вещи на вашия Водолей, защото това може веднага да сложи край на вашите отношения. Бъдете сигурни, че ако контролирате всяка негова стъпка, да звъните често и да разпитвате работата му, той просто ще си отиде. Статистиката сочи, че при Водолеите е най-голям процентът на разводите.

Ако вашият любим е Риба, по подаръците ще разберете кога ще ви направи предложение. Преди важното събитие ще ви подарява ютия, кафеварка, лъжици, вилици, или други домакински прибори – т.е. всичко, което ще ви потрябва в съвместния живот.

Рибите притежават добра интуиция и могат да се приспособява към всеки човек. Като съпруг ще се държи много променливо: ту горещо ще ви се обяснява в любов, ту ще гледа на вас съвсем безразлично. Това не е свързано с любовта му към вас, просто Рибите таят всичко в себе си. Той не демонстрира ревността си, не знае как да започне някакви отношения, не знае как да ги прекъсне. Рибите са много нерешителни и затова най-често не те избират спътницата в живота си, а те ги избират. За да направите такъв човек щастлив е нужно да показвате, че го обичате и поддържате само и единствено него.

Разгледахме всички Зодии с техните достойнства и недостатъци. Разбира се, всичко това е приблизително и в никакъв случай не представлява ясна програма за завоюване или отхвърляне на сърцето на вашия обожател.

Та нали всеки човек е единствен и уникален, астрологията само обрисува общия вид на някои общи черти от характера на хората. Затова не търсете готови решения, а обичайте и се доверявайте на интуицията си!

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==