Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mypokerj/public_html/kak-da/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
Какъв трябва да бъде идеалния съпруг?

PostHeaderIcon Какъв трябва да бъде идеалния съпруг?

Какъв трябва да бъде идеалния съпруг?

Навярно, още от самото детство всяко момиче си представя как ще изглежда нейният съпруг. Нейният идеален съпруг.

Разбира се, идеалите за съпруг са точно толкова, колкото са мечтаещите госпожици по света. И все пак, имат и общи, сходни черти. Най-вероятно, ако искате да се омъжите за красив, умен и богат, ще ви се наложи да се омъжвате три пъти.

Мисля си, че всяка жена мечтае за един-единствен обичан мъж, който непременно ще бъде нейният мечтан идеал, иначе, защо ще се съгласява да стане негова жена? Ето и основните характеристики на модела на идеалния мъж:

Любящ

“Да обича, да не пие, цветя винаги да подарява и на ръце да ме носи…“ Тези изисквания наистина са актуални. Жените очакват от мъжете си любов, обожание и страст. Искат да заемат първо място в йерархията на ценностите на мъжа.

На идеалния мъж се налага всекидневно да показва и доказва чувствата към жена си, за да се чувства тя най-желаната,най-любимата, най-щастливата жена на света. Защото истинският мъж знае, че жена му трябва да бъде красива, щастлива и любима. И че тя на никой с нищо не е длъжна.

Най-доброто потвърждение на любовта са постъпките. Ето ви един показателен пример от следния диалог:

– Скъпи, толкова отдавна не си ми казвал заветните думички!

– И кои са те?

– Аз ще ти купя…

Грижовен

Кафе в леглото. Топло одеяло в прохладно утро. Ласкави думи. Обикновени дреболии, стоплящи женската душа. Ако жена му е болна, да прави всичко възможно и невъзможно за да е около нея и да я подкрепя. В трудни минути да не изчезва от семейството си, а спокойно да разрешава проблемите. Съпругът трябва да се грижи за семейството си, да помага в домашните дела, да участва във възпитанието на децата.

Разбиращ

Идеалният съпруг винаги знае какви мисли се въртят в главата на жена му, умее да изслушва, да разпита, да разбира.

Той приема жена си такава, каквато е. Прощава недостатъците и слабостите й. Например, ако жената звъни на мъжа си и му казва: „ Здравей скъпи! В сауната съм…Тук е, както ти казваш, никакви жени, само мъже! Мъжът искрено се радва колко добре си прекарва жена му.

Идеалният мъж оставя на жена си лично пространство. Одобрява и се отнася добре с приятелките и роднините й. Помага на спътницата си в нейните увлечения, подкрепя начинанията й.

Признава си, когато не е бил прав. Познава недостатъците си и се стреми да ги поправя.

Мъжествен

На идеалният мъж можеш да се опреш, да се довериш и да си сигурен в обещанията му. Надеждният му гръб като каменна стена ще те прикрие от лоши хора, от клюки и неприятно роднинско отношение.

Отхвърля всяко насилие по отношение на жените.

Умее да печели пари и обезпечава нуждите на семейството си, защитава ги от бедност.

Умен

Идеалният мъж знае, че жена му е най-умната от всички жени. Една глава е добре, а две – още повече. Помага й да се развива, развивайки се сам.

Той умее без конфликти да убеди жена си да прави така, както на него му се иска. Например, както в следната ситуация:

Съпругата: „ С мъжа ми си живеем идеално, както се казва душа в душата и всичко при нас е чудесно. Въобще не се караме. Пълна идилия. И всичко е така, защото правя само това, което е написано в хороскопа ми за днешния ден“.

Мъжът: „При нас с жена ми всичко е нормално. Защото тя е решила да живее според хороскопа си. Направила си е абонамент. Като разбрах за това, разбих й пощата и започнах сам да й правя хороскопа“.

С чувство за хумор.

С идеалния мъж никога не е скучно. Умее да развеселява, да развлича и повишава настроението на съпругата си. Трябва да бъде оптимист. С хумор да се отнася, например към следното съобщение от жена си: „Скъпи, купих си червило. А след това последващия SMS: “Посрещни ме на спирката, защото съм с тежки покупки!“

Верен

Винаги можеш да му се доверяваш, никога не изневерява на съпругата си. Честност, чест, достойнство – това са неговите принципи. С всички сили се старае да запази брака си. Семейството е основния приоритет в живота му.

Такива са желанията на повечето жени. Мъже, ако сте прочели горните редове, не се разстройвате, ако сте далече от идеала. Не преживявайте! Идеалът затова е идеал, за да се стремим към него! Любовта помага на човека да се променя в по-добрата посока и помага избраникът на любящата жена да стане идеален.

Освен това да не забравяме – какъв ще бъде мъжът, зависи много от съпругата. Всички знаем, че задачата на жената в брака е да създава климата. А мъжът отговаря за времето, което ще цари в къщи!

 

 

2 Responses to “Какъв трябва да бъде идеалния съпруг?”

  • Милена says:

    Знаете ли, не искам да се хваля, но моят съпруг съвпада едно към едно към гореописаното. Пожелавам на всички жени да срещнат любовта си. Но то е въпрос на приоритети. За някои пък е важно джентълменът да има последен модел кола, а не просто да умее да обезпечава семейството си.

  • ... says:

    hahahaha idiotki

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==