Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mypokerj/public_html/kak-da/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
Защо стават любовници?

PostHeaderIcon Защо стават любовници?

Защо стават любовници?

Живяла някога Пепеляшка, срещнала Прекрасния Принц, омъжила се за него и заживели дълго и щастливо… Живяла някога Снежанка, срещнала Прекрасния принц, омъжила се за него и заживели дълго и щастливо… Живяла някога Спяща Красавица, целунал я Прекрасният Принц, тя се събудила, омъжила се за него и живели дълго и щастливо… Живяла някога принцеса Фиона, срещнала тя Прекрасния … Е добре, принцеса Фиона срещнала Шрек, а Шрек далеч не е Прекрасния Принц. И въпреки всичко, тя се омъжила за него и живели дълго и щастливо. И тъй нататък.

Както виждате все – „омъжила се“, а след това – „живели дълго и щастливо“. И никъде не е написано: живяла някога една Принцеса, срещнала Прекрасния Принц и станала негова Любовница, а след това… Както изглежда, работата е в това, че „любовница“ и „живели дълго и щастливо“ са несъвместими неща. А за такова нещо никой не мечтае. И все пак, подобни истории са безброй.

Тогава, защо все пак стават любовници? Та нали всички си мечтаят за Прекрасния Принц, за сватба и след това – да живеят дълго и щастливо. За някои щастливки тази мечта се сбъдва. Други срещат ако не Принца, то поне симпатичния Огре (а много Огре-та могат да бъдат Прекрасни Принцове, поне за своите Принцеси, та нали ненапразно се казва, че красотата на Лейла е в очите на Меджнун и обратното също е вярно). И все пак се омъжват, а след това и живеят. Дълго ли, щастливо ли – както се получи. Но има и такива, на които не им се пада не Принц, а дори и просто Огре. Поне за лично ползване.

Какво да прави Пепеляшка, чийто Прекрасен Принц се жени за друга? Така става в живота – не успяла навреме да дойде кръстницата и Пепеляшка не отива на заветния бал, а когато все пак се среща с Прекрасния Принц…, ах, та той вече е женен! Как да стане? Една част от Пепеляшките въздишат и казват: „Значи, това не е моят Принц“, обръщат се и отиват да търсят своето щастие. Друга част смятат, че бракът на Принца е чиста случайност, а любовта – затова е любов, за да оправдава всичко – дори разрушаването на чужд брак. Тези Пепеляшки стават любовници на Прекрасните Принцове. Така да се каже, това е категорията „Ние се обичаме!“.

И ето я принцеса Фиона – седи си в кулата в компанията на огнедишащия змей. И няма с кого да си каже една приказка. Появява се Прекрасния Принц и пита: „Какво красавице, …Огре-то ли чакаш? Не ти ли омръзна? Ами, ако той не дойде никога!“ И Фиона стои и размишлява – най-добрите години минават, а …Огре-то все го няма и няма. Може да се е загубил по пътя. А може и да е загинал, промъквайки се към заветната кула. Принцът наистина е женен, но нали няма избор. Или си стой сама, или прекарвай времето си в неговата компания – поне понякога, когато жена му го пусне от къщи. И после, ако Огре все пак се появи, той няма да научи, че е имало такъв Прекрасен Принц (точно за Принца тя няма да разкаже). Това е категорията на Любовниците – „Аз не искам да бъда сама!“

Снежанка не е избягала от замъка на злата кралица, а остава в къщи. Кралицата умряла и на Снежанка остават всички грижи за Кралството и Замъка. И се оказва, че хазната е празна, последната коричка хляб е изядена от мишките, роклята е една -единствена, проядена от молците. А на прага е Прекрасния Принц, готов да се предложи на Снежанка и рокля и черен хайвер и каляска, дори да се погрижи и за поданиците й. Категорията е – „Търся спонсор“.

Спящата Красавица се събудила сама ,от само себе си (може би гърбът я е заболял) и помислила – а защо да се омъжвам? По-добре да стана световно известна певица! Но все пак понякога ти се иска мъжко внимание и ласка. И ето го Прекрасния Принц, който въобще няма претенции към свободата на световната знаменитост (а и не може, женен е), но пък винаги е на разположение, когато е нужно, осигурявайки изискваното внимание и ласка. Категорията е – „Бракът пречи на кариерата“.

Има и други причини, заради които жените стават любовници. И като че ли всичко при тях е наред – и кариерата, и и свободата, и дори любовта. Само един нюанс: за „живели дълго и щастливо“ даже не може и да се мечтае. Любовницата е нещо временно.

Не вярвате ли? Отворете която и да е книга с приказки и ще се убедите: отначало трябва да срещнеш Прекрасния Принц, след това да се омъжиш за него и само тогава – „живели дълго и щастливо“.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==