Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mypokerj/public_html/kak-da/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
Защо жените губят привлекателността си?

PostHeaderIcon Защо жените губят привлекателността си?

Защо жените губят привлекателността си?

Често пъти, оправдавайки изневерите си, мъжете сочат като причина факта, че жена им вече не „струва“. Занемарила се е, престанала е да следи за външния си вид, напълняла е, станала е ленива, а и за капак е станала нервна и крива. А и интересите й са станали едни… – заплесва се по сапунки или любовни романчета. Накратко казано, няма за какво да говориш с такава жена, а й не е много за гледане. И започваш да търсиш навън нещо по-различно. За същото говорят и жените-любовници, оправдавайки връзките си със женени мъже. Те са сигурни, че причината е именно съпругата, която е изгубила привлекателността си ( възможно е да не имала никога такава), че дори е станала истеричка, скандалджийка или просто глупава.

Веднага възниква въпросът: къде ми бяха очите? Нима когато бяхме гаджета, когато й направих предложение, нима не видях каква всъщност е жена ми – че е ограничена, посредствена и непривлекателна? Защо никой не казва , че се жени за грозна, размъкната истерична глупачка. Но след известен брой години подобни обвинения не са рядкост. Възниква въпроса – защо? Къде е отишло хубавото, което е било? От къде се е взело това лошото, което сега се е намърдало?

Познато е твърдението, че какъв ще стане един мъж зависи от жената до него. Редом с кралицата той става крал, а до чистачката стои също чистач. Много жени са подтиквали и помагали в политическите кариери на съпрузите си, или са защитавали бизнеса на половинките си.

Но и обратното е вярно. Една жена може да провали мъжа си.

Но нека се замислим, дали мъжът не влияе на жената до него? Безусловно. Ако и той се е отпуснал в руслото на сивия живот и той също е оглупял? Може би е добре, мъжете, които се оплакват от жените си, да се погледнат в огледалото, просто за да видят причината за негативните промени в своята жена. И преди да започнат да търсят по-привлекателен вариант, да помислят дали поредната „най-готина“, след време няма да стане такава, каквато е жена му в момента, т.е. той няма да я направи и нея такава.

Защото принцесите са жени на принцове, а при чистача всяка кралица ще бъде принудена да стане чистачка!

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==