Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mypokerj/public_html/kak-da/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
Как „да свалиш мъж“ за 3 секунди? – част I

PostHeaderIcon Как „да свалиш мъж“ за 3 секунди? – част I

Как „да свалиш мъж“ за 3 секунди? – част I

Може да ви се стори странно, но в 90 % от случаите, при които една жена не се е харесала на мъжа, за който е планирала да го „свали“, е защото просто жената с всички сили е пречела на естественото развитие на събитията.

А естественото развитие на събитията е такова: мъжете се привличат от жените! Такава е природата на женската страна. Понякога са нужни доста усилия за да не се харесате на един мъж, особено в началния етап, етапът на запознанството. Не му пречете да се влюби! След това ще имате достатъчно време за да решите дали вие самата ще се влюбвате.

Първо, изхвърлете от главата си всички страхове, оставете ги на неудачниците. Това, което трябва да разберете е, че мъжът също се страхува. Страхува се, че може да не се хареса, да не бъде отхвърлен, страхува се от присмиване, че напразно си губи времето… – страховете му са повече, отколкото вашите! Той може просто да не знае как да завърже разговор. Нещо повече – много мъже в дълбочината на душата си са толкова нерешителни, че предварително, за всеки случай са настроени на неуспех – за да не бъде после толкова обидно и затова по-скоро предпочитат жената да прояви инициатива.

Но винаги!!! мъжете преценяват жените – практически всяка, която видят. Това става съвършено несъзнателно и много бързо – всъщност, както и при нас, жените. Един мъж преценява една непозната жена като хипотетичен сексуален обект за 3 секунди!

Това е заложено в дълбочината на подсъзнателното ниво и обусловено от природата. Мъжете винаги са били смешни когато се обясняват на жените, че главното в тях са ума, интелекта и да бъдат „добър човек“. Но ако не сте издържали три-секундния тест за „съответствие на основния инстинкт“ едва ли ще имате възможност да демонстрирате тези качества. Всички тези чудесни и редки черти привличат в една жена, когато тя е привлекателна като сексуален обект. Този ред на нещата не може да бъде променен, а и не е нужно. В края на краищата едва ли ще поискате мъжът, който ви привлича, да цени вашия остър ум, образованост, порядъчност, добра душа, но да не ви желае…

Вариантите на запознанство са много. Запознаването в ресторанта и на изложба предлагат различни правила на поведение. Запознанството във виртуалното пространство също има своите особености. Но тук ще докоснем някои важни принципи, които работят независимо от обстановката и контекста на запознаването.

Повечето жени мислят, че шансовете на красивата жена да направи впечатление са несравнимо повече, но това съвсем не е така. Както е казала великата Коко Шанел „не всяка жена се ражда красива, но ако не стане такава на 35, тя просто е глупава!“. Да бъдете красива съвсем не е достатъчно, а не е и задължително – трябва да бъдете привлекателна, а това са съвършено различни неща. На света има много красиви жени, които съвършено не умеят да се представят. Не е толкова сложно да се научиш да бъдеш привлекателна, достъпно е за всяка жена! Просто трябва да разберете какво именно прави една жена привлекателна в очите на мъжете.

Външност

Косите трябва да стоят красиво, да изглеждат естествено и да блестят. И още … трябва да ги има! Не е задължително да имате коса до кръста, но подстригване тип „унисекс“…, има ефект на „антисекс“. Според мнението на холивудските стилисти най-сексуалната дължина на косата е до средата на гърдите. Разбира се, прическата трябва изгодно да подчертава формата на лицето и да съответства на възрастта. Дамите на зряла възраст с романтични „кукленски“ коси далеч не винаги изглеждат привлекателно.

Поддържане

Това са ръцете, краката и кожата. Кой знае защо, повечето мъже винаги отбелязват каква е кожата на жената. Е, ако Господ не ви е наградил с хубава кожа, нищо страшно! Имайки в предвид възможностите на съвременния макияж и разнообразието на средствата за поддържане, можете спокойно да се постараете кожата ви са да не изглежда зле. Излишно е да се спираме на темата за маникюр и педикюр; тук има един важен нюанс – прекалено дългите и остри нокти могат да предизвикат у мъжете съвършено нежелателни асоциации, а мъжете с фантазия – да наплаши. Освен това не е стилно.

Обувката формира стойката и походката! В никакъв случай не избирайте обувки, които ви принуждават да си сгъвате коленете при вървене – ще изглеждате като едва придвижващ се инвалид. Освен това, тока или платформата трябва да са с разумна височина – малко е да обуеш обувки с висок ток, трябва и да умееш да ходиш естествено с такива обувки.

Не се прегърбвайте! Това състарява, скъсява шията, намалява гърдите… Трябва ли да продължаваме…?

Хармония и съгласуваност на общия вид в съответствие със ситуацията

Не се опитвайте винаги и навсякъде да изглеждате „еротично“ – това може да ви изиграе лоша шега. Понякога „правилната“ красиво и плътно обтягаща дрешка изглежда значително по-еротично, отколкото огромното деколте.

Дайте на мъжа храна за фантазията му!

 Втора част

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==