Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mypokerj/public_html/kak-da/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
Какъв е вашият избраник според Зодиакалните знаци? Част I

PostHeaderIcon Какъв е вашият избраник според Зодиакалните знаци? Част I

Какъв е вашият избраник според Зодиакалните знаци?

Съвети към жените – част I

Астролозите твърдят, че всеки зодиакален знак се отличава с определен комплекс от качества, влияещи върху живота и поведението на хората, родени под този знак.

Избирайки спътник в живота, си струва да обърнете внимание на тези особености, за да бъдете подготвени както за положителните му страни, така и за лошите черти.

Ако вашият любим е Овен, следва да очаквате известни затруднения. Основното качество на такъв мъж е непостоянството. За съжаление, Овенът може доста бързо да охладнее към избраницата си. Именно затова трябва постоянно да сте интересна и той да се стреми да покорява сърцето и душата ви.

Доста просто е да определите на какъв етап се намират вашите отношения – достатъчно е да обърнете внимание на поведението му. Ако Овенът се интересува от цената на жилищата, упорито се занимава с кариерата си, води философски разговори на тема семейство, деца, то бъдете уверени – готви се да ви направи предложение.

Ще отбележим още едно качество на Овена – детинщината. На каквото и възраст да е, се държи като малко дете, на което трябва да се угоди за всички прищевки. Обича да бъде в центъра на внимание, безгрижно да се хвали и да измисля истории, в които той е герой.

Телецът практически винаги е настроен за сериозни отношения. Той не обича да си губи времето напразно ако не вижда перспектива с избраната жена – просто ще прекрати всякакви контакти. Ако вашият избраник е Телец, трябва да сте готови за безкрайна любов, сигурност, постоянство и нежна привързаност. Като мъж ще се отнася много грижовно, ще ви носи на ръце; предугаждайки мислите в, ще изпълнява всички ваши желания.

Телецът не обича да дава обещания, които няма да изпълни – всички свои думи подплатява с дела.

Сутрин ще се събуждате и ще срещате нежния му поглед; когато домакинствате, ще забелязвате как следи всяко ваше движение. Не се тревожете – той не ви преследва, а просто ви се наслаждава.

За Близнаците може да се каже само, че са непредсказуеми. Ако един Близнак е влюбен, той ще се грижи, пази и ще ви носи на ръце. Ако не, ще ви позволи да присъствате редом с него, без да се обременява с някакви задължения.

Близнакът не е от тези мъже, които казват, че мястото на жена им е в кухнята. За него вие сте равен партньор, с който може да се обсъжда всичко, да се споделят идеи, да се съветва и да строи планове за бъдещето.

Близнакът обича не със сърцето си, а с главата си. Затова той анализира думите, постъпките, действията ви и ако нещо не съвпада с неговия идеал, това може да се обърне във вечни скандали и разправии. Най често Близнакът не се ограничава с един брак (стига да намери жена, която да може да търпи променливото му настроение).

Както е известно, Ракът е домошар. Затова, ако успее да срещне избраницата си и да я заинтригува, то отношенията им могат да се развият стремглаво. Особено ако общуването става насаме, а не в шумни компании.

Ракът доста бързо осъзнава какво иска от една жена. Бъдете нащрек, ако случайно чуете от женени приятели, че вашият Рак се интересува колко им е струвала сватбата. Това е сигурен знак, че той е готов да свърже живота си с вас.

За Рака е много важно да прекарва колкото се може повече време със съпругата си, дори това да е време пред телевизора или в тишина. Той не обича, когато жена му излиза от къщи и отива някъде – дори ходенето по магазините може силно да разочарова Рака, той иска жена му да бъде винаги с него. Ракът ще стане спокоен, мирен и верен съпруг, ако вие споделяте неговите домошарски интереси.

Запасете се с търпение, ако вашият избраник е Лъв. Защото неговата стихия са шумните купони и компании. За него е много важно, любимата му жена да бъде образец за другите мъже. Трябва да усеща, че му завиждат и се опитват да му подражават.

Ако един Лъв предпочита общуването с вас, пред шумните купони – това е признак, че е безумно влюбен и можете да започнете да избирате сватбена рокля. Само че, имайте в предвид, че след сватбата, щедрият и разточителен Лъв веднага ще започне да брои парите. Забравете за цветята и изненадващите подаръци, защото вашият празник ще бъде Осми март или Свети Валентин.

Понякога в домашни условия, Лъвът може да позволи да го ръководите, но само ако е сигурен, че никой извън семейното гнездо няма да узнае. Не забравяйте, че Лъвът е много настойчив и ненаситен, затова ще ви се наложи да изразходвате за него много енергия.

В бонбонено-букетения период Девата е много грижовен, галантен и нежен. Той ще завоюва сърцето ви не с разкошни подаръци, а с малки приятни дреболии. Той ще бъде романтичен, ще бъде във възторг от вашата красота и ще извършва безумни постъпки: ще къса цветята направо от парка, ще се обяснява в любов под прозореца ви, ще пише стихове и ще ги декламира само на вас. Ако това вече се е случило, значи сте покорили сърцето му.

Когато се омъжите за Един Дева, ще виждате любовта му не в думите, а в постъпките. За него е важно да имате не само физическа връзка, а и дълбоки духовни отношения, основани на честност, привързаност и целомъдрие.

Към втора част

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==