Free Tell A Friend
Tell a Friend
August 2019
M T W T F S S
« Apr    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

PostHeaderIcon Как да се научим да виждаме аурата?

Как да се научим да виждаме аурата?

Съвременните изследователи на непознато и самостоятелно практикуващите парапсихолози твърдят, че способността да виждат аурата, е заложена във всеки един човек по рождение. Не получавайки развитие в съвременното ни производство, тази способност почти изчезва и остава само в зачатъчно състояние.

Всеки човек може да развие в себе си тази способност и още по време на първите тренировки може да получи реални резултати. За начало, нека да формулираме какво е това аура.

Аурата представлява енергийното поле на човека, разпростиращо се извън пределите на физическото тяло, на разстояние от 40 см до няколко метра. По формата и размера на аурата може да се съди както за физическото, така и за психическото състояние на човека. Значение има и цвета на аурата – по него може да се определя характера и наклонностите на човека.

Как можем да се научим да виждаме аурата? Възможно е, да ви се струва, че това е тайнствен дар, предаващ се по наследство, или получаван при посвещение в тайни науки? Ако действително смятате, че е така, трябва да знаете, че грешите дълбоко! Способността да виждаш аурата е само резултат от тренировки и само толкова.

Например, като начало, може да опитате да видите аурата на собствената си ръка. Изпънете я и обърнете дланта към себе си. Зад дланта трябва да има еднороден светъл фон, става лист бяла хартия или картон, или фона на едноцветна стена. Сега се постарайте да гледате не самите пръсти, а пространството около тях. Това е първото затруднение – да съумеете да фокусирате погледа си не върху конкретния обект, а върху „празното“ пространство около него. След известно време ще видите някаква бяла светлина, излизаща от контура на пръстите, като полупрозрачен дим. Когато видите това, размърдайте леко дланта си и ще забележите, че дима се движи заедно с ръката. Поздравления! Вие сте видели аурата!

Това е едва първата крачка – способността да виждате само безцветния дим. При ежедневни тренировки ще започнете да виждате аурата изцяло и цветна.

По нататък ще ви потрябва партньор или голямо огледало. Нека човека, който ще ви помага, застане на фона на едноцветна стена, или използвайте екран от картон. След това се постарайте да фокусирате погледа си върху пространството около главата и раменете му. Добре е вашият партньор да помръдва от време на време за да не объркате аурата с оптическата илюзия – за разлика от нея, аурата се движи заедно с тялото, защото човекът е свързан с нея.

Скоро ще забележите някаква промяна на еднородността на фона около главата на приятеля ви: възможно е това да бъде като разредена мъгла, или лъчи, излизащи от контура на тялото. Обърнете внимание на еднородността на полето, възможно е да видите „дупки“ или „израстъци“ – това са признаци на нездраво енергийно поле. Отначало аурата ще бъде тънка и безцветна, но след известни упражнения ще започнете да различавате и цвета.

Според наблюдавания цвят може да разберете за мислите на човека, за неговия характер.

Ето и значенията на основните цветове:

Черният цвят означава лоши, зли мисли, завист.

Сивият – потиснатост, тъга, мъка.

Кафявият – егоцентризъм, гордост.

Ален -сексуални намерения, страст.

Червен – силна воля.

Розов – мекота, снизходителност.

Оранжев – откритост, общителност.

Жълт – умение да се общува, да се установяват социални контакти.

Зелен – духовност, спокойствие, здраве.

Светлосин – развита интуиция и ум.

Син – лошо настроение, възможно да е замисленост.

Виолетов – връзка с „висши“ сили.

Сребрист – здрава енергетика и стабилна психика.

Златен – харизматична личност, способна да води другите след себе си.

Бял – чисти намерения, невинност (по-често се среща при децата).

Значенията на цветовете на аурата са приблизителни и могат да се различават от приведените по-горе. След време вие можете да разработите своя собствена система.

Упражнявайте се като гледате растения, животни или просто преминаващи хора. Навсякъде имате възможност да наблюдавате и развивате вашите способности. Не се спирайте и скоро ще сте усвоили до съвършенство да виждате аурата.

 

 

One Response to “Как да се научим да виждаме аурата?”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==