Free Tell A Friend
Tell a Friend
August 2019
M T W T F S S
« Apr    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

PostHeaderIcon Какви подаръци харесват Лъвовете?

Какви подаръци харесват Лъвовете?

Лъвът (23 юли-23 август) е истинско дете на Огъня и Слънцето. Самият той е човек-слънце. От малък, всеки Лъв се стреми да издигне свой собствен златен постамент, от който е толкова хубаво да се гледа на обикновения сив свят. Лъвът е дошъл в този свят като дар божи. Той е призван да сияе и свети. Носи радост и позитив на хората, дава им сила и енергия. Никой друг не притежава толкова позитивна съзидателна енергия, колкото има страстната натура на слънчевия Лъв.

Подаръците трябва задължително да са значими, сияещи, блестящи, както самият Лъв. Не напразно той е царят на природата. Самият Лъв обича да прави подаръци, както всеки огнен знак, дарява щедро и много. Лъвовете обичат ласкателството, но финото. Внимание! Задължително трябва да усещат, че са нужни. Най-големият подарък за тях е да знаят, че това което правят, някого е въодушевило, помогнало е, или е подкрепило някой. Затова гръмките, силни, изречени с патос думи на благодарност и поздравления при връчването на подаръка, на вашия Лъв са половината успех. Както никой друг, Лъвът ще се опива от тези думи.

Главното в подаръка за Лъва е неговата ценност. Лъвовете не обичат дреболии за подаръци.

Макар, че ще приемат всеки подарък с благодарност и никога няма да се изкажат по повод неуместния подарък. Подаръкът трябва да е достоен за крал, за какъвто се смята всеки Лъв. Обезателно да е скъп – новичка кола, камера, лаптоп, почивка в скъп курорт, хубава дреха, скъпоценности и всичко останало от света на разкоша и богатството. Всеки подарък трябва да бъде първокласен. При избора на на подарък се водете винаги само от един критерий – избирате подарък за слънчев крал!

Дори това да е парфюм или книга – трябва да са уникални, изключителни екземпляри. Лъвовете са силно творчески натури, обичат да създават потресаващи неща. Подарете им нещо такова, което акцентира тяхното пристрастие и увлечение.

Лъвовете обичат грандиозните и екстремни зрелища, затова вашият подарък може да бъде билет за супер-шоу, концерт на звезда или нещо подобно. Ако това са изящни развлечения, те също ще са по вкуса на вашия Лъв.

Лъвът е естет. Той великодушен и щедър. Много надарена и богата натура. Не напразно се е родил в най-щедрото време на годината. Летен темперамент – летни подаръци. Шикозни екзотични подаръци и големи кутии бонбони. Най-красивите бутилки уиски или коняк. Сребро и злато. Списъкът може да бъде безкраен и всичко ще бъде по вкуса на Лъва.

Обича природата и животните, света на изкуствата и художеството. Според природата си той по-скоро е артист, отколкото да е човек на науката, затова се нуждае от постоянни комплименти. При него чувството властва над разума. Затова пръв се притича на помощ на нуждаещите и страдащите.

Червеното копче на всеки Лъв е морето от възторг. Възхищавайте се на вашия Лъв, поставете го на златен постамент и той завинаги ще бъде ваш. Хвалете го за всичко – за безупречния вкус, отличните идеи, за енергията и силата, за възгледите и предложенията. Лъвът не обича критиката и забележките в свой адрес. Бъдете внимателни, не събуждайте звяра в него!

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==