Free Tell A Friend
Tell a Friend
August 2019
M T W T F S S
« Apr    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

PostHeaderIcon Как да се защитим от енергиен вампир?

Как да се защитим от енергиен вампир?

Защо след общуване с някои хора се появява чувство на безпричинна раздразнителност или настроението ни пада рязко? Възниква усещането, че са ви “изцедили като лимон“. От къде се взема тази внезапна умора? Най-вероятно вашият приятел е енергиен вампир. Как да различим енергийния вампир от нормалния човек? Как спокойно да се общува с такъв човек, без да чувстваме след това отпадналост?

Съществуват няколко признака, по които можем да определим енергийния вампир.

1. Основната отличителна черта на вампира е, че винаги дразни и изнервя другите хора. Всяка дреболия може да им даде повод за разправия. Могат да унизят събеседника си в присъствие на други, да се присмеят над него или злобно да се шегуват, само и само за да раздразнят. Могат да вземат пари назаем и след това постоянно да обещават, че ще ги върнати … и да си останат само с обещанията.

2. Енергийните вампири са мнителни, досадни и егоисти. Често пъти те не слушат събеседника си, защото неговото мнение, мисли и чувства не вълнуват вампира.

3. Енергийният вампир е много ревнив и отмъстителен. Той отделя своя личен донор от околния свят, обкръжава го с повишено внимание и грижи, ревнува го от другите хора.

4. Могат с часове да разговарят по телефона. Веднага натоварват събеседника си със своите проблеми и несполуки. Разговорът прилича на обикновено бъбрене за нищо, но след такъв разговор започвате да се чувствате уморен и подтиснат. Много е трудно да се отървеш от енергийния вампир, веднага започват обиди. Понякога се налага дори да изключвате телефона.

5. Съществува мнение, че в присъствието на енергиен вампир, постоянно се разваля техника и увяхват цветята. В неговата къща почти няма цветя, защото той не ги обичат, или цветята сами не искат да виреят.

6. Вампирите обожават струпвания на хора: опашки, демонстрации, големи магазини. Обичат да се подвизават там, където вероятността за скандал е голяма. За тях, скандалът означава допълнителен източник на енергия.

Съществуват смесени типове:един и същи човек в различни ситуации може да се проявява и като енергиен вампир и като донор. Често пъти, между енергийните вампири се срещат приятни и добри хора, но те не забелязват отрицателното си въздействие върху другите хора.

Много често се случва, един от близките да живее за сметка на енергията на другия. Това се изразява в скандали и обтегнати отношения. Възможно е, едно семейство да изглежда идеално, но някой от неговите членове постоянно да боледува, или се смята за неудачник. Този човек отдава постоянно енергията си на вампира. Ако в семейството има два вампира, те или постоянно се карат и разделят, или живеят „душа в душа“ и черпят енергия от случайни връзки.

Понякога вампир има и на работното ви място. Дали пък той не е вашият началник? Такъв вампир не обича, когато около него цари добро настроение, той ще направи всичко възможно за да развали приятното настроение. Безполезно е да влизате в пререкания и да го убеждавате.

Съществува още един, любопитен вид вампири – секс-вампирите. В момента на оргазъм, човек е преизпълнен с положителна енергия. Вампирите отнемат тази енергия, като в замяна не дават нищо. След сексуален контакт с енергиен вампир, неговият партньор изпитва дисхармония и неудовлетвореност.

Какво трябва да се направи, ако чрез тези характеристики сте разпознали свой познат, близък, приятел, роднина, или вашия любим?

Първо, не се ядосвайте! Именно ядосването и дразненето е целта на вампира, те са вашето уязвимо място. Вместо да се ядосвате е по-добре да измъкнете от конфликта, или направете нещо неочаквано като реакция към вампира. Например, пошегувайте се, или вместо да плачете, се усмихнете.

Второ, по-добре е въобще да не общувате с енергиен вампир. Особено, ако този човек ви е

неприятен и безинтересен. Не привличайте вниманието на енергийния вампир, не се сприятелявайте и не му правете добрини, правейки компромиси със себе си. Все едно той няма да оценя вашите жестове или саможертва. Усещайки вашата слабост, той просто ще ви отнеме енергията.

Трето, защитавайте вашата енергетика и биополе. За тази цел, по време на разговор с вампир, кръстосвайте краката или ръцете си. Може да си представите, че между вас и вампира се намира голямо огледало, обърнато към вампира и по този начин да го отразява.

Ако все пак ви се налага да общувате с такъв човек, е по-добре да демонстрирате спокойствие, добро настроение и да се шегувате. Бъдете сигурни, че той не понася такова развитие на нещата и няма да може да ви навреди.

Раздразнението и умората, причинени от енергиен вампир, могат да се премахват с помощта на ваша любима музика, хубав филм, книга или ароматни масла. След общуване с енергиен вампир или пребиваване на места с много хора, е нужно да вземете контрастен душ и да изпиете чаша билков чай. Разходете се сред дървета, те отнемат отрицателната енергия и я преработват в положителна.

Но най-важното е да се радваме на всеки миг, да виждаме в живота само доброто и красивото! Нека възприемаме живота с шеги, хумор и любов и тогава никакъв вампир не може да ни навреди!

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==