Free Tell A Friend
Tell a Friend
August 2019
M T W T F S S
« Apr    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

PostHeaderIcon Как да станем щастливи с помощта на водата?

Как да станем щастливи с помощта на водата?


Когато японският учен, философ на водата, Масару Емото решава да замрази вода и да разгледа кристалите на леда, винаги са се получавали различни, а някога и въобще не са се получавали кристали. Експериментирайки с вода от различни градове и източници, той предполага, че е възможно, формата на образувалите се кристали да се определя от информацията, запомнена от водата.

За проверка на тази идея той налива вода в две стъклени бутилки. На едната поставя етикет „Благодаря“, на другата „Ти си глупак“. Експериментът е сполучлив – на „Благодаря“ водата реагира с образуване на изумително красиви кристали, напомнящи шлифовани диаманти. Във втората бутилка не се получават никакви кристали.

На базата на своите открития, Масару Емото създава цяла наука за това, че всичко съществуващо има характерни вибрации, или хадо. Това е фина енергия, която може да бъде като положителна, така и отрицателна и лесно се предава от един обект към друг Мисълта „Ти си глупак“ има собствено хадо, което деформира кристала, а красивите „снежинки“ отразяват положителното хадо.

Ако последваме съветите на Масару Емото, означава, че водата може да изпълнява нашите желания и да направим живота ви по-спокоен и по-щастлив.

Налейте в стъклена бутилка малко вода – по добре дестилирана, но става и обикновена. Кажете своята молба на водата в бутилката. Най-добре е да се обърнете към нея с молитва – молитвата по вълшебен начин преобразува водата. Може и просто да си поговорите с водата. Желанието задължително трябва да бъде в утвърдителна форма в сегашно време. „Искам да бъда …“ не става, трябва да бъде „Аз съм …“ и мислено да си представите изпълнението.

Разбира се, на човек в днешно време ще му бъде невъзможно да говори на водата по няколко часа на ден. Може да напишете своето желание или обръщение върху лист хартия и да го залепите върху бутилката, с написаното към водата. Допълнително от време на време се обръщайте към водата с думи и периодически я разклащайте. Това я активизира и увеличава нейната сила на вибрация. Желателно е да изпивате по пет чаши на ден с такава вода. И вашето желание задължително ще се сбъдне!

Ако нямате конкретни желания, можете да въздействате на водата с думите „Любов и признателност“ или просто да разговаряте с нея. Думите „Любов и признателност“ наистина правят чудеса, именно от тях се получават най-красиви кристали. Разбира се, Масару Емото ги е писал на японски. Интересното е, че водата реагира по аналогичен (но не идентичен) начин на същите думи на други езици.

За да се изпълни вашият живот със щастие, събуждайки се сутрин, обърнете внимание на водата на масичката до вас. Около половин минута изразявайте вашата любов и признателност с думите: „ Благодаря ти, благодаря ти за живота, който вливаш в мене! Моля те за хубав ден!“ След това изпийте половината вода. После си помислете какво трябва да вършите на този ден. Мислено си представете успешното завършване на всяка задача, кажете на водата: „Благодаря ти, всичко премина успешно“. И изпийте останалата вода.

В банята е добре да закрепите листчета с написани думи „Благодаря“ и „Любов и признателност“, които подобряват хадото на хлорираната водопроводна вода.

Старайте се сутрин да откраднете време за кратка разходка. Мислите, че това е разкош, който не е за вас? Просто трябва да си легнете малко по-рано от обикновеното и да станете малко по-рано. Спокойно проведените сутрешни часове спомагат за ритмичен живот.

Сутрин се старайте не само вкусно да хапнете, но и без да бързате да изпиете кафето или чая си.

Отваряйте по-често прозорците и проветрявайте – така ще осигурите в помещението чист въздух. Престоялата вода е винаги по-лоша от прясната, същото се отнася и за влагата във въздуха.

След работа, ви се ще пийнете „по едно“ с приятели. Според Масаро Емото, като цяло хадото на алкохола е благоприятно, но ако не злоупотребявате. Не бива, обаче, да сплетничите, защото ще създадете около себе си отрицателни вибрации, по-добре е да разговаряте за нещо отвлечено.

Преди сън изпийте отново вода, съблюдавайки сутрешния ритуал. Отделете около три минути на водата и изразете благодарност за прекрасно преживяния ден.

Нека вашият ден започва и завършва с вода. Та нали вие самите сте вода и това е напълно естествено.

 

 

One Response to “Как да станем щастливи с помощта на водата?”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==