Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mypokerj/public_html/kak-da/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
На кой пръст да носим любимия си пръстен?

PostHeaderIcon На кой пръст да носим любимия си пръстен?

На кой пръст да носим любимия си пръстен?

Най кои пръст да носим пръстенът си

В древността, пръстенът на този или онзи пръст разказвал много за собственика си. Пръстенът се е смятал за магически атрибут и се е придавало огромно значение от какво е направен и на кой пръст се носи. В наше време пръстенът се явява атрибут на красотата и социалното положение. Изборът на пръста, на който ще се кипри закупения пръстен, се определя от възгледите и вкусовете ни. Психолозите, астролозите и хиромантите са уверени, че ако се отнесем сериозно към избора на пръстен и неговото място на ръката, е възможно да коригираме характера си.

На кой пръст да носим пръстена си?

Смята се, че пръстен на дясната ръка на хора, ползващи основно дясната ръка, говори за това, какво е състоянието в настоящия момент. Пръстенът на лявата ръка говори, какво е пожелателното състояние за дадения човек. Да се определи състоянието на левичаря е по-сложно – пръстенът, определящ текущото състояние, може да бъде както на дясната, така и на лявата ръка.

Пръстен на палеца се препоръчва на хора експанзивни, емоционални и притежаващи огромни запаси от енергия. Според мнението на астролозите и хиромантите, палецът съответства на Марс. Пръстенът на този пръст усмирява агресията в човека, помага да се направят отношенията по-хармонични. Носещите пръстен на палеца, обикновено са упорити и твърдоглави Древните гърци и римляни са носили пръстен на показалеца за защита на своето мъжко достойнство. По мнението на психолозите, такива хора се стараят с всякакви средства да се утвърдят в света, на първо място в сексуален план. На палеца е най-добре да се носи пръстен от мед.

За нерешителните и срамежливи хора е най-добре да носят пръстен на показалеца. Този пръст, от гледна точка на астрологията и хиромантията, олицетворява силата на Юпитер. Пръстенът на показалеца ги прави по-самоуверени и повишава самооценката им. Освен това се смята, че пръстенът носи късмет и успех. Човек може да придобие вътрешна вяра в силите си, да стане по-проницателен и да разшири хоризонтите на познанията си. Препоръчва се да се носи златен пръстен, някога се е препоръчвало пръстен от олово.

На хората, на които не им върви, на пътя на които възникват много препятствия, се препоръчва да носят пръстен на средния пръст. На същия пръст се носи наследствен пръстен, предаван от поколения на наследниците. Пръстенът на средния пръст помага да се справяте с трудностите, дава сили да се противопоставите и да преминете през всички несгоди. Също подхожда на хора, занимаващи се с медитация и съзерцание. Някога са препоръчвали на средния пръст да се носи железен пръстен.

Носещите пръстен на безименния пръст, подчертават страстта си към красотата, изисканите вещи и богатство. Затова той прекрасно ще подхожда на естетите, любителите на удоволствия, на жадуващите за слава и богатство. Пръстен на безименния пръст, особено златен, помага за утвърждаването и придобиване на известност и богатство. На спокойните и уверени хора ще им отива малък пръстен, обратно – на емоционалните и горещи хора по душа, ще подхожда голям пръстен.

Тези, които искат да намерят половинката си, слагат пръстен на лявата си ръка, показвайки, че са свободни. Пръстен на безименния пръст на дясната ръка носят хора, встъпили в брак. Пръстенът в този случай символизира готовността за свързване на отношенията, а златото, като метал на Слънцето, най-добре подхожда за укрепването на любовта в брака.

На тези, на които не достига красноречие, гъвкавост на ума или ловкостта на ръцете, се препоръчва да носят пръстен на малкия пръстен. Малкият пръстен, по мнението на астролозите и хиромантите е пръст на Меркурий, покровителстващ дипломатите, лекарите, бизнесмените, ораторите, политиците и анализаторите. Да носят пръстен на малкия пръст се препоръчва на тези, които имат нужда от подкрепа в тези области на живота. Също така, пръстен на този пръст трябва да помогне да се установят делови контакти и да се намери общ език с всеки човек. Подхожда също на любителите на хазартните игри и любителите на флирта. Обикновено помага на такива хора да потискат тези черти на характера си. Психолозите твърдят, че носещите пръстен на малкия пръст, често послъгват, находчиви са и са склонни към изневери и авантюри.

На ясновидците и езотериците подхождат сребърни пръстени. Сребърният пръстен помага за развиването на магически способности, интуиции, дар за предсказване и предсказване. Може да се носи на който и да е пръст, но езотериците препоръчват да се носят сребърни гривни на китките, а не пръстени.

Вие може да се възползвате от направените препоръки, но може да се доверите и на своето вътрешно „Аз“ – подсъзнанието няма да ви излъже. А пръстенът винаги ще ви носи радост и щастие и най-важното е да ви харесва!

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==