Free Tell A Friend
Tell a Friend
July 2018
M T W T F S S
« Apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

PostHeaderIcon Какви подаръци харесват СКОРПИОНИТЕ?

Какви подаръци харесват СКОРПИОНИТЕ?

Скорпионите (24 октомври – 22 ноември) се намират във властта на Водата. Какви ли не хора се раждат под този знак! Да вземем мъжете – като че ли са два типа. Единият – светски, открит, силен духом, волеви, действа праволинейно, вървящ право напред. Другият тип е негов лукав събрат – действа хитро и към целта върви винаги по околни пътища. Много исторически личности са от тази зодия – Людовик Осемнадесети, Михаил Ломоносов, Волтер…

Жените-Скорпионки практически са винаги притегателни и привлекателни. Природата ги е надарила с тънък ум и таланти. Не само в сферите на науката и изкуството, но и в лоното на любовта. Скорпионът е най-сексуалният знак. Любовта му е най-дълбока и силна. Те са много изкусни и страстни в любовта.

На второ място след секса са подаръците. Никой не обича подаръците, како Скорпионите. Ако не ги получат от обкръжаващите, си ги правят сами. И въобще не чакат поводи. Скорпионите обожават подаръци без повод! Да не очаква милост този, който пропусне рождения им ден или годишнина от сватбата. Със своето остро жило Скорпионът непременно ще им го върне.

Скорпионът обича всичко тайнствено, с оттенък на загадъчност. Затова и подаръкът трябва да бъде добре и сигурно опакован. Още по-добре е, ако опаковките са няколко. Как сладко Скорпионът ще подхранва мисълта си за този подарък! Колко дълго ще отваря тези опаковки,

ще се наслаждава и ще отлага минутата на сладострастие…Но най-често ще го направи някъде в усамотение. Бъдете готови, че пред вас подаръкът няма да получи похвали и одобрения, дори няма да го отворят. Не заради пренебрежение, а защото, както вече отбелязахме, в театъра на удоволствията, на Скорпиона не са му нужни зрители.

За близките и любими Скорпиони напълно ще подхождат подаръци с намек за интимност, всякакви еротични играчки. Шикозно бельо, любовен роман… Също както секса, обичат тайните. Затова книга с детективски или шпионски сюжет, или да речем телескоп, напълно ще удовлетворят вашия Скорпион.

Скорпионите са хазартни личности. Летене с делта-планер, даже нова компютърна игра ще бъде играна, дотогава, докато не преминат всички нива.

Скорпионите са пресметливи. Ако нищо оригинално не ви идва на ум, смело може да им подарите пари, ще ги приемат с удоволствие. В техните талантливи глави има хиляди варианти за използване на всякакви суми.

Скорпионите са очарователни. Подарете им техните аромати – с нотки на полски цветя, примамващи цитруси, нежна маточина и ароматен карамфил.

Изумрудът, хризолитът, тюркоазът и гранатът са камъни-талисмани за Скорпиона. Обковани с благородни метали, ще им донесат много радост.

Външно невъзмутими, Скорпионите са вулкан от страсти. Ревност, алчност и завист – уви, това е другата страна на стабилния Скорпион. Не събуждайте в него звяра! Отровното им жило ще улучи целта си.

Те са сериозни работяги, всичко достигат с труда си. Подаръците, които заслужават, трябва да бъдат потвърждение на техните трудови дела. Затова ще бъде добре, ако към основния подарък прибавите грамота или медал, дори шеговити. Ще ги запомнят за цял живот!

Жените-Скорпионки обожават цветята. Всякакви. Рождените им дни са през студените есенни дни, затова трепетно се отнасят към всеки букет.

Подаръците за мъжете трябва да носят информация за тяхната сила. Спортен тренажор, книга за великите открития. Оръжия за колекциониране. Истински доспехи.

Скорпионите обичат сладките неща. Ако им позволява фигурата, с удоволствие ще приемат за подарък луксозна кутия шоколадови бонбони или… шоколадов фонтан.

Скорпионът цени много личността си. Подарете им гоблен или златен знак във вид на Скорпион. Напишете стихотворение или направете весел фото-колаж, в който вашият Скорпион ще бъде Наполеон, или някоя друга известна личност. Романтичният Скорпион ще ги пази вечно.

Най-важното, не подарявайте баналности – това няма да ви прости нито един представител на тази зодия!

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==