Free Tell A Friend
Tell a Friend
December 2018
M T W T F S S
« Apr    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

PostHeaderIcon Какви подаръци харесват КОЗИРОЗИТЕ?

Какви подаръци харесват КОЗИРОЗИТЕ?

Козирогът (22 декември – 20 януари) е най-рационалният и консервативен знак. Неговата стихия е Земята. За него са характерни практичността, увереността, изключителното трудолюбие и потресаващата работоспособност. Козирогът винаги знае точно какво иска от живота. Не строи въздушни замъци. Създава своя рай тук и сега. Обикновено тези хора са обезпечени, постигнали всичко изключително и само с труда си. Много са честолюбиви. Именно тази причина ги води към социален и материален подем.

Козирогът няма да разкрива душата си, да се разпростира за личния си живот и дела. Той е образец на упоритостта, настойчивостта и издръжливостта. Представителите на тази зодия стоят уверено на земята и никакви житейски бури не ги плашат.

Да се избере подарък за един Козирог въобще не е лесна задача. Той никога няма да ви моли за някакъв конкретен подарък. Никога няма да произнесе на глас какво му е нужно. Но и непрактичните подаръци ще приеме както всички останали.

Те са много талантливи хора. Много често имат хоби. Внимателно се огледайте и веднага ще разберете с какво се занимава вашият Козирог. Подарете нещо от любимите му занимания. Нов комплект инструменти или прежда и куки за плетене. Първият въпрос, който ще си зададе вашият човек е: „Нужно ли ми е това?“, или „Практично ли е ?“ и вашият подарък ще бъде с дълъг живот и спомен завинаги.

Козирозите почитат и уважават семейството, за тях то е на първо място. Те са може би най-грижовните и предани съпрузи. В техните семейства няма африкански страсти и горещи признания. Семейството им е отговорност и сигурност. Затова ще им допадне всяка качествена вещ за домашния уют.

Упорито се издигат в кариерата си. Отдават прекалено много сили и време на своята работа. И често пъти забравят и пренебрегват почивката си. Затова масаж в престижен салон или СПА-процедури ще бъдат прекрасен подарък за вашия Козирог. Те самите никога няма да си го позволят. Но с удоволствие ще се оставят в ръцете на професионалиста.

Козирозите са тщеславни. Подарете им красиво изработена почетна грамота или парченце от Луната с тяхното име. Ако гравирате или надпишете красиво името му заедно с подаръка, жестът ви ще остане в сърцето му за дълго време.

Букетите и непрактичните подаръци не са за Козирозите. Те ще ги приемат, но ще останат равнодушни към тях. Ако поднасяте и цветя, нека да бъдат издържани в стила на подаръка ви. Кошница или букет – нека да са строги, а не претрупани. Те не обичат натруфеното и помпозното.

Козирозите са родени през зимата и както и останалите зимни знаци са зиморничави. Подарете им нещо топло и меко, пухкаво. След време ще видите, че вашият подарък се използва редовно и ще разберете, че се улучили и подаръкът ви им е допаднал, макар че в момента на подаряването няма да видите никакви емоции.

За истинският Козирог е много важно да построи дом. Ако в това изречение за Рака основната дума е „дом“, за Козирога е думата „да построи“. Самият той да го издигне „тухла по тухла“. В прекия и преносен смисъл. Представителите на този зодиакален знак се привличат от самия процес – от простото към сложното. В каквото и да е.

Козирозите обичат и ценят играта на думи. Можете да подарите остроумен каламбур, или книга със шеговит сюжет, но в рамките на приличното. Не търпи и не понася кич и безвкусица. Избягва демонстрирането на чувства, макар че могат да бъдат много искрени в в своите привързаности. Ако можете да да завоювате тяхното разположение и дружба, тази връзка може да продължи цял живот.

Много са предвидливи, внимателни и бдителни. Всяко начинание задължително многократно се пресмята и обмисля. Затова понякога са мудни.

При избора на подарък всички тези особености на Козирозите трябва да се имат в предвид. Вложете цялото си сърце и душа при избора на подарък, припомнете си всички навици и привързаности на вашия Козирог и тогава вашият подарък непременно ще бъде харесан. Най-важното – подаръкът да му бъде нужен и от полза!

 

Козирог:

 

Тагове: Зодии, зодиакален знак, Козирог, подаръци, предпочитания

Comments are closed.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==