Free Tell A Friend
Tell a Friend
December 2018
M T W T F S S
« Apr    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

PostHeaderIcon Какви подаръци харесват Стрелците?

Какви подаръци харесват Стрелците?

Стрелците (23 ноември – 21 декември) са във властта на всемогъщия Огън. Този безпокоен елемент не дава мира и покой на подвижните Стрелци. Още от детството ги примамва синята далечина. Под този зодиакален знак са родени най-много пътешественици.

Когато сте запознати с тази черта, можете лесно да намерите подарък, полезен за пътешествия – раница, лодка, бинокъл, пътна чанта или …глобус! Още по-добре е ако подарите на вашия Стрелец пътешествие в някоя нова, непосетена още страна. На моден курорт или на планина. Всякаква разходка ще му хареса. Дори откритият отново роден край ще достави удоволствие на Стрелеца.

Най-много Стрелците обичат да планират. Те са и мечтатели, но не и безплодни. Обичат действието, активността и още … обичат да говорят! Да говорят и да говорят. Подарете им микрофон. Органайзер. Делови дневник. Красив календар.

Стрелците са надарени с изострено чувство за собствено достойнство и силна воля. Те са откровени и праволинейни, смели и мъжествени. След всяко падане отново стават и тръгват напред. Те са несъкрушими оптимисти. Както на никой друг им подхожда поговорката: „Език мой – враг мой“. Те няма да мълчат при каквито и да са обстоятелствата.

Жените-Стрелци са доста независими и упорити натури. Дори това да е светска лъвица или млада спортистка. Почти винаги се увличат от спорт. Движението е живот! Кой друг, ако не те знаят най-добре това? По тази причина всяка спортна стока ще бъде добре дошла за вашата рожденица. Жената си остава жена и затова, както всички останали представителки на прекрасния пол обичат украшения. Тюркоазът, камъкът на безстрашните е един камъните-талисмани за неотразимата Стрелкиня.

Стрелците са любознателни. Четат много и с увлечение. Какво да им подарим? Разбира се книга. Стрелците имат цели библиотеки. Ценят сигурността и комфортът. Затова отдават предпочитание на всичко, коетокомфортът им обезпечава. Подарете му компютър, нов мобилен телефон, видеокамера, ноутбук.

Стрелците притежават великолепно чувство за хумор. Често разиграват обкръжаващите ги и с удоволствие ще приемат подарък с някакъв намек. Дружески шарж, весла играчка. Хвалебствено стихотворение, весела изненада или поканен клоун. Стрелецът с удоволствие ще вземе участие в тези забави.

Стрелецът е неуморим и действен романтик. Подарете му интересен романтичен филм или направен от вас албум със снимки от минали времена. Ще остане доволен.

Стрелецът е идеалист, стремящ се да прегърне необятното. Има огромен интерес към всичко екзотично, ново, чуждестранно. Подарете му африканска маска или китайска грамота

и той ще пази тези подаръци дълго.

И още един немаловажен факт – всеки подарък трябва да бъде връчен много тържествено пред много хора. Основният подарък трябва да бъде придружен от поздравителен адрес (специална папка с поздравления, или най-малкото от красива картичка с подходящи поздрави и пожелания) и дълга реч. Стрелецът ще се опита да скромничи с думите от типа на „Ама защо го правите, не е нужно…“. Въпреки думите му, не спирайте – Ще бъде безкрайно поласкан и никога няма да забрави рождения си ден.

Стрелците обичат природата и животните. Ако решите да подарите нещо от флората или фауната, отначало се поинтересувайте какви животни вече има.

Стрелците са най-независимия знак, те са вечни борци за справедливост. Не понасят никакви потискания и притеснения. И приветстват познанството си с такива хора – също така открити и свободни. Подаръците винаги трябва да са от сърце и душа. Всъщност такива трябва да са подаръците за всеки зодиакален знак.

Тагове: психологически типажи, успешност, зодиак, подаръци, празници, психология

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==