Free Tell A Friend
Tell a Friend
January 2019
M T W T F S S
« Apr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

PostHeaderIcon Какви подаръци харесват РАЦИТЕ?

Какви подаръци харесват РАЦИТЕ?

РАКЪТ (22 юни – 22 юли) е дете на стихията Вода. Това е най-ранимият и най фино чувстващият знак от Зодиака. Най-много от всички останали зависи от лунните фази. В новолуние има упадък на силите, а при пълнолуние, кръвта му кипва и е пълен с енергия.

Ракът не обича да спори и се старае да избягва всякакви дебати и конфликти. В краен случай, конкретно ще изкаже своята гледна точка. Ракът е малко идеалист, иска му се да вярва в чистотата и безгрешността на света. Затова не харесва и не съжалява хитреците и подлеците, старае се да избягва общуването с тях. Подарете на Рака нещо чисто и красиво, какъвто е той самия – вашата любов или знак на тази любов. Подарявайте от цялото сърце! Той лесно усеща всеки фалш.

Ракът е най-загадъчния знака от Зодиака. Обича всичко мистично и тайнствено. Раците са истински деца на Луната, която изостря чувствата им и силно влияе върху душевния им мир. Понякога изглеждат странни и непонятни. Можете да ги разберете само със сърцето си и е най-добре да разговаряте с тях на езика на любовта.

Ракът е най-семейният знак. За него думата „Дом“ е основната дума в целия му живот. Семейството стои на първо място; всичко, което Ракът прави е за семейството и в името на семейството. Затова подаръците за дома и семейството са най-желаните подаръци за Рака. Започвайки от картини, предмети за дома и завършвайки с тенджерки, чехли или готварски книги. Но с едно условие, този подарък трябва да ползва рожденикът, а не цялото семейство.

Понякога Раците нямат сила на волята да се противопоставят на обстоятелствата и започват да плуват по течението на живота. И тогава силните духом Скорпиони и Телци, техните най-верни помощници и сподвижници им идват на помощ. Един Рак е късметлия, ако има такива приятели или спътници в живота! Ключът към вашият Рак е сантиментален подарък.

Ако Ракът колекционира нещо, е най-лесно да му намерите подарък. Подарете нещо за колекцията му – това ще има двоен смисъл: подарък и грижа за него. Никой, освен чувствителните Раци няма да възприемат жеста ви толкова близко и душевно.

Раците обичат да се запасяват и едва ли ще откриете нещо, което той няма. Подарете нещо топло, меко, приятно на опипване. Раците са чувствителни и обичат да усещат всичко нежно.

Да подарите подаръка на Рака е цяло изкуство. Този ритуал е не по-важен от самия подарък. Красива опаковка с ясни форми и искрено поздравление! Задължително кажете колко е скъп за вас рожденикът и колко празен ще бъде животът ви без него. Но всички думи да излизат от душата ви! Нали не сте забравили, че Ракът най-тънко от всички други усещат фалша. Не го разочаровайте!

Раците харесват само свежите и изискани цветя. Вчерашен букет не става, а без цветя подаръкът все едно, че е половин подарък. Постарайте се да изберете любимите цветя на вашия Рак. Бъдете сигурни, той ще го оцени!

Близките, разбира се, знаят какво му се иска на любимия Рак, но на колегите и приятелите е далеч по-трудно да се избере нужния подарък. Раците не афишират своите пристрастия. Те са романтици и много обичат да плуват на вълните на спомените си. На чувствения и чувствителен Рак неизвестното бъдеще всява страх. Затова скъпи на сърцето му са подаръци, свързани с миналото – фото-албуми, рамки, или антики.

Много Раци обичат скъпоценности. Но предпочитат белия метал – платина, сребро, бяло злато. Камъните, които харесват са със светли тонове – перли, опал, лунен камък, асоциират ги с чистотата и непорочността.

Раците са чистофайници. Понякога страстта им преминава в мания. Имайте го в предвид и при опаковката, при подаръка и букета. Какъвто и да е подаръкът трябва да бъде елегантен и изискан. Красив и съвършен. И подарен от сърце и душа! Поглезете своите Раци с внимание, подарявайте им само подаръци. И тогава преданото сърце на вашия Рак завинаги ще ви принадлежи!

 

 

 

2 Responses to “Какви подаръци харесват РАЦИТЕ?”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==