Free Tell A Friend
Tell a Friend
January 2019
M T W T F S S
« Apr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

PostHeaderIcon Какви подаръци харесват ДЕВИТЕ?

Какви подаръци харесват ДЕВИТЕ?

Всеки зодиакален знак има свои отличителни черти. Всеки знак има своя стихия. ДЕВИТЕ ( 24 август-23 септември) се покровителстват от Земята. Този знак е практичен, знак на труженика. Не напразно върху всички древни изображения на това съзвездие са показвали дева със сноп класове в ръцете си.

Девата е мислител, със своя труд и опит се опитва до края на дните си да достигне смисъла на живота. Класовете в ръцете й означават щедрост чрез опит.

Най-акуратният и основателен зодиакален знак. Нищо не приема на доверие, всичко трябва задължително лично да провери и оцени. И в работата си и в отношенията си обича реда. Девата не е мъченица, умее навреме да отказва. Прави го твърдо, понякога даже много, но винаги справедливо. Не можеш да бъдеш равнодушен към една Дева – или я обичат, възхищават, или я ненавиждат, мразят или завиждат.

Тази кратка характеристика на знака разкриват предпочитанията на Девата към подаръците. Девите харесват практичните и необходими вещи. Понякога дори ги упрекват в дребнавост, което, разбира се, не може да не ги обиди. Затова най-правилното решение при избирането на подарък е да се обърнете директно към самата Дева. Наистина, прекият разговор ще лиши от изненада и неочакваност. Така че, много умно и по заобиколен начин завържете разговор за нещо неутрално, тънко задавайте въпросите си и внимателно изслушвайте отговорите и така ще откриете предпочитанието.

Девата винаги ще отбележи изисканата простота на подаръка и изтънчената елегантност при неговото поднасяне. Тези представители на прехода между лятото и есента имат голям усет към детайлите и подробностите. Най-внимателният знак. Ако искате да покорите сърцето на една Дева, направете го изискано и елегантно!

Девата е много организирана, подарете й нещо, помагащо и за нейния ред и организация. Това може да бъде ноутбук, красив тефтер, календар, кожен куфар, делови чанта или несесер.

Слабото място на Девата е нейния стомах. Затова бъдете внимателни ако подарявате хранителни продукти или алкохол. От всички знаци, Девата най-много пази здравето си и прекрасно знае какво може и от какво трябва да се въздържа. Затова вкусни подаръци можете да подарявате, само ако имате точна информация за нейните предпочитания. Никакви експерименти в тази посока!

Какъвто и да е подаръкът, той трябва да бъде от полза. Дори да подарявате някаква дреболия, тя трябва да бъде практична. Например, сервиз за кафе или чай и към него в тон и стил лъжички, салфетки или покривка. При Девата всичко е стилно, тя няма да нареди на масата различни съдове.

Ако подарявате някакви големи домакински техники, задължително проверете за наличие на всички гаранции, печати и документи. Опаковката да е оригиналната от производителя, кашона да е цял и невредим. За вас това може да е несъществено, но за внимателната Дева това е вашето отношение към нея! Ако й купувате прахосмукачка или кафеварка, веднага купете и резервни филтри. Благодарността на Девата ще бъде безкрайна!

Всеки подарък трябва да бъде издържан в стила на вашата Дева. Романтичните Деви ще ви бъдат признателни и за скромен букет цветя. Но внимание, цветята да са от свежи, по-свежи. И най-малката небрежност в букета ще бъде забелязана и вашите усилия ще отидат на вятъра.

Деловите Деви обичат строгостта и елегантността. И подаръкът трябва да бъде строг и елегантен, букетът трябва да бъде издържан в същия стил. Разкошните и обемни композиции няма да подхождат.

Како отбелязахме, Девата е практик и винаги знае на какво може да разчита. Но тя е готова и за изненади. Разбира се приятни. Да покорите сърцето на една Дева е велико изкуство. Ако това ви се отдаде, ще се радвате на победа. Но редом с нея вие ще станете по-организирани и ще си изработите тънък вкус.

Почти винаги Девата ще изкаже недоволството си от неправилния или нежелан подарък. Рано или късно! Но и възхищение, ако съумеете да й угодите. Такъв е този предсказуем знак от Зодиака. За тях е важен спокойния и стабилен живот!

Това, което може да се хареса на една Дева, може при други зодиакални знаци да предизвика даже отвращение. Затова е толкова важно да се познават особеностите на представителите от тази зодия. В края на краищата това ще ви донесе само плюсове в очите на вашите приятели, близки или любими.

Още веднъж да ви напомним, подарявайте на Девата нужни и необходими подаръци!

2 Responses to “Какви подаръци харесват ДЕВИТЕ?”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==