Free Tell A Friend
Tell a Friend
January 2019
M T W T F S S
« Apr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

PostHeaderIcon Какви подаръци харесват ВЕЗНИТЕ?

Какви подаръци харесват ВЕЗНИТЕ?

Везните (24 септември – 23 октомври) са подвластни на стихията на Въздуха. Подвижен и уравновесен знак. Човекът, роден под знака на Везните е общителен, весел и подвижен. Главата му винаги е пълна с идеи. Точно, ясно мислене и непоколебима логика в разсъжденията. Основната сила на Везните е убеждението. Разсъдителен, студен и безпристрастен. Обикновено не се поддава на емоции. Обича свобода във всичко.

И така, какво да подарим на Везните? Жената-Везна е толкова умна, че обезателно скрива този свой дар и никога няма да изрази негодуванието си по повод на неудачния подарък. Но не злоупотребявайте с търпението й! Какъвто и да бъде подаръкът ви, той трябва да се състои от няколко части. Везните много бързо изстиват, затова трябва да им подарявате подаръците на порции, но много изкусно и деликатно. Например, да започнете с чаша ароматно кафе в леглото. След такова нежно събуждане нека следва ярък букет в красива опаковка. Подаръците също да бъдат красиво и ярко опаковани.

Везните са естети във всичко. Интимна разходка, романтична вечеря на свещи – дълго време ще бъдат запомнени както от мъжете, така и о жените-Везни. Те харесват такива подаръци, които постоянно да им напомнят за любимия човек. Най-добрият магазин за подаръци е с художествени стоки. Бижу или игла за вратовръзка. На бюрото им дори поставката за телефон е оформена стилно и с вкус.

Везните са знак за партньорство. Затова на тях ще им бъдат скъпи всякакви вещи, които им напомнят за приятелите и роднините. Албум или рамки за снимки, мобилен телефон, в който с удоволствие ще запишат телефонните номера на близките си. Везните се интересуват от обществения живот и всичко около него. Всеки подарък трябва да отговаря на техния обществен статус, да бъде изработен красиво и оформен художествено.

Везните обичат да изглеждат най-добре от всички. Затова харесват уникалните подаръци. Доста е трудно да им се угоди. Мъжете – Везни са специалисти в тънкостите на подаряването и подаръците, колкото и жените. Те с удоволствие приемат подаръка от любимия човек с тънък намек, понятен само на двамата. За другите някаква нищо не значеща вещ, нещо дори изглеждащо незначително, но за тънката натура на Везните е скъпа на сърцето и грижливо е скътана в музея на спомените…

Само външно Везните изглеждат спокойни и уравновесени. На тях им е трудно веднага да вземат решение, дълго ще се колебаят преди да намерят някакъв компромис. Те са миролюбци. Обичат да мечтаят и доста често бягат от реалността.

Везните са подвластни на планетата Венера. Това означава, че притежават отличен изтънчен вкус и оригинално мислене. Имайте го това в предвид когато избирате подаръка за тях. Ако избирате предмет за дома, той трябва да се вписва в техния обичаен свят. Например една абстрактна статуетка ще бъде възприета от Везните с насмешка. Та нали, според тяхното мнение, стилът им е класически. Бъдете внимателни!

Везните не са борци, те цял живот се колебаят между съблазните и изкушенията. Не умеят да отказват и това води неизбежно до неизпълнение, безразличие и като резултат до комплекси за вина. Не се възползвайте от тяхното търпение!

От всичко на света Везните се страхуват най-много от самота, а слабото им място са бъбреците. Затова много внимателно избирайте напитки за чувствителните натури. Пикантната храна и алкохолът са противопоказни на такива представители на тази зодия. Те са естети и в храната.

Подарете на Везните посещение на изложба или премиера на нов спектакъл и тяхното сърце ще ви принадлежи завинаги. Нов роман в красива обложка или антикварен сервиз. Нежен шал или марков костюм. Картина от известен художник или репродукция на световна живопис в оригинална рамка. Ароматите в стила на Везните са мускус, джинджифил и момина сълза. Можете да подарите пътешествие през зимата в южна страна. Утринна целувка. С всякакви подобни подаръци Везните ще се гордеят. Да им се угоди е трудно, както и на всеки един зодиакален знак. Вложете душата си при търсенето на подаръка и хармонията между справедливостта и истината ще бъде намерена!

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==