Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mypokerj/public_html/kak-da/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
Какви подаръци харесват ВОДОЛЕИТЕ?

PostHeaderIcon Какви подаръци харесват ВОДОЛЕИТЕ?

Какви подаръци харесват ВОДОЛЕИТЕ?

Зодията Водолей е в периода 21 януари – 19 февруари. Те са деца на стихията Въздух и се характерни с упоритост, воля за самоутвърждаване и способност за нестандартно мислене. Колко често не разбираме Водолеите. Смятаме ги за чудаци. Те упорито пренасят в живота си оригиналните си идеи. Но и те си имат своя слабост – могат да променят посоката в живота си. Всичко старо и непривично ги уморява. Винаги се стремят към ново. Това ги ободрява и освежава. Затова и подаръците за тях трябва да бъдат неочаквани и нестандартни. За Водолея престижът е на първо място. Подарете им почетна грамота. Дори подаръкът да е шокиращ, те ще приемат с възторг. Вярно, бързо ще им омръзне, но това ще бъде на другия ден, а не днес.

Водолеите са експериментатори. Обичат екстремностите. Не ги вдъхновява стандартното пътуване, въодушевяват се от необичайно пътешествие. Полет с въздушен балон, скок с парашут или бънджи, курс по йога. Важното е, подаръкът да бъде уникален.

Водолеите са много влюбчиви. Влюбват се внезапно, с мълниеносна скорост, и … като че ли за цял живот. В момента на завоюването на сърцето на любимия са изключително изобретателни, но и също толкова бързо изстиват. По натура са колекционери във всичко. Подарете им поредния експонат за многобройните им колекции.

Водолеите са естети. Харесват всичко ярко и необичайно. Блестящо и сияещо. Можете да изберете всякаква вещ, но трябва да измислите красива история – защо я подарявате именно на вашия Водолей. За тях е много важно да знаят, че всеки подарък е бил избиран специално и единствено за тях самите.

Много са дружелюбни и приветливи. Никога няма да покажат недоволството си от неуместен подарък, но не бива да се злоупотребява с тяхното търпение. Подарявайте подаръците си искрено, от цялото си сърце, а не по задължение.

Водолеите са хуманни и справедливи. Весели. Авантюристи. Винаги ще се притекат на помощ на унижените и оскърбените. Няма да чакат да ги молят за нещо подобно. Доста са откровени и винаги казват, това, което мислят. Рядко влизат в спорове и разправии.

Парите и материалните блага не са главното в живота на представителите на тази зодия. За тях най-святото е пламенното сърце и прекрасната добра душа. Държат на приятелството. Подарете на вашия рожденик нещо мило за неговото сърце, подчертаващо вашето приятелство и любов.

Основното в избора на подарък за вашия Водолей е неочакваността. Той никога предварително не трябва да знае за вашия подарък. Задължително това трябва да бъде вещ, носеща таен смисъл и сама по себе си да е уникална. А да опаковате подаръка въобще не е задължително – за рожденикът-Водолей това е без никакво значение.

Всички отношения с обкръжаващия го свят строи на основата на симпатия и антипатия.

Ако сте се сприятелили с един Водолей, пазете приятелството си и го подчертавайте с подаръците си.

Жените-Водолеи харесват много ярките украшения – все едно дали са евтина бижутерия или скъпи бижута – пръстени и обици. Обичат да блестят, да привличат вниманието на околните с елегантност и екстравагантност. Внасят блясък във всяка една дейност. Жената-Водолей представлява много жени в една и това се отразява на нейните вълнения и преживявания. Тя с удоволствие ще приеме вана, или легло обсипано с листчета рози. Важното е подаръкът да бъде романтичен и изискан.

Водолеите са мечтатели. Във всяка възраст. Те живеят с бъдещето. Създайте им днес и сега свят на мечтите и те ще ви бъдат дълбоко благодарни. Трудно могат да бъдат разбрани от хора с консервативно мислене. Водолеите не се вместват в класическите стандарти. Те са индивидуалисти и оригинални. Бъдете с тях винаги честни, дори и в избора на подарък. Думите не бива да се разминават с делата. Тогава ще останете за дълго приятели.

Хороскоп за зодия водолей за февруари 2012 Диана Гарланд:

Тагове: психологически типове, успешност, зодиак, зодии, подаръци, празници, психология, водолей, водолеите, зодия, подаръци, водолей подарък,

 

Comments are closed.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==