Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mypokerj/public_html/kak-da/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
За какво говорят чертите на лицето?

PostHeaderIcon За какво говорят чертите на лицето?

За какво говорят чертите на лицето?

Ние сме хора, заобиколени сме и общуваме с хора постоянно – в магазините, на улицата, на работата ни или в автобуса. Навсякъде виждаме човешки лица. Какво можем да кажем за даден човек, гледайки лицето му? Гледайки чертите на лицето му? Много! Започвайки от характера, до наклонностите, навиците и тъй нататък.

Вежди.

Гъстите, тъмни, сключени вежди издават тежък, своенравен характер. Собственикът на такива вежди е лидер, държащ на своето, въпреки всичко. Често пъти, несъзнателно потиска обкръжаващите го. Гладките, слабо изразени вежди са признак на вярност – такъв човек ще ви бъде добър приятел. Дълги косми във веждите са признак на мъдрост. Човек с такива вежди ще живее дълго. Добре очертаните по целия контур, издават умния, отговорен за действията си човек. На такива хора са присъщи високомерието и горделивостта.

Очи.

Големите очи свидетелстват за ум, изтънченост и артистичност. Хората с малки очи са най-добрите и предани приятели с твърди морални и жизнени устои. Хлътналите очи издаван романтичните натури. Изпъкнали очи има човекът-играч, живеещ тук и сега. Човекът с такива очи никога няма да изпусне своето. Широко поставените очи са на романтичната, нежна натура.

Нос

Късият нос е признак на мекушавост и нерешителност. Прав нос имат честните натури, справедливи във всичко. Човекът с такъв нос е с уравновесен характер. Дългият нос е присъщ на проницателните натури и мислителите. Чипоносите хора са жизнерадостни, стремителни, но не умеят да пазят тайни. Притежателят на орлов нос е властна натура, горда и надменна. Носът „картофче“ е на един добър и сговорчив човек. Раздвоения край на носа говори за подлизурство и угодничество. Нос с малка гърбица е на хора, неуверени в себе си, наличие на проблем с вземането на решения.

Брадичка

Вдлъбнатината на брадичката е признак на бурен темперамент и сексуалност. Вечно дете, готово винаги да палува, макар, че понякога в игрите достига твърде далеч. Острата брадичка е признак на ненадеждно здраве. Човекът с кръгла брадичка е скучен човек.

Устни

Широка уста с тънки устни говори за решителност, твърдост на духа, енергичност и гордост. Извитите като полумесец устни издават хората с чувство за хумор, душата на компанията.

Притежателят на устни във форма на обтегнат лък са хора обидчиви към всичко и всеки. Малка уста с тънки устни има силно критичната натура, държаща винаги на своето мнение. Хората с пълни устни са чувствителни натури, романтици, понякога доста лекомислени в любовта.

Уши

Заострените уши са признак на непостоянство и променлив характер. Големите уши свидетелстват за чувствителност и добродушие. Дългата долна месеста част на ухото говори за мъдрост, човек с такива уши го очаква дълъг живот, а слабоизразената е признак на акуратност.

Науката за „четенето на човека по чертите на лицето му“ има хилядолетна история. Но съществуват учени-скептици, които смятат, че лицето едва ли издава нещо конкретно за характера на собственика си.

Дали да вярвате или не, на такъв метод, решавате сами. Всъщност, можете да проверите дали лицата говорят, като се вгледате във на ваши близки, приятели или роднини – хора, чийто характер познавате.

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==