Warning: Use of undefined constant TXT - assumed 'TXT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mypokerj/public_html/kak-da/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/functions.php on line 1314
Най-малката в света перална машина

PostHeaderIcon Най-малката в света перална машина

Най-малката в света перална машина

Пералната машина, за която ще ви разкажем, не само че е най-малката в света, но е и най-евтината и се побира само в един джоб.

Изобщо не става дума за ултразвукова пералня, за каквато някои вероятно са чували. Или за аналози и подправяния. Всичко е много, много по-просто.

Когато един човек се оказва в непривични условия, например на туристически поход, на къмпинг, лов, риболов или командировка и т.н., често е принуден да се примирява с някои неудобства по отношение на хигиената. Бельото и чорапите понякога не можем да сменяме толкова често, ризите и тениските също. И си измисляме оправдания – условията са такива! Не ми се пере, а пък няма и къде. И мъкнем със себе си по една грамада чисто бельо и връщаме купчина мръсно… Това е по-доброто развитие на нещата, по-лошият вариант е, когато просто ходим с мръсни чорапи или бельо.

Известно е твърдението, че чистотата е залог за здраве. Освен това, мръсните неща не задържат топлото. Това е от особена важност ако сте на поход, пътешествие, на риболов, или лов, когато се налага, така да се каже да спите на „земята“.

За да се изпере нещо по-малко, например, бельо, чорапи, тениска, риза не ви трябва перална машина, леген или корито. Достатъчен е само… един здрав полиетиленов плик!

Такава „пералня“ се побира във всеки един джоб. Ще я задвижат вашите ръце. За да изперете е достатъчно да имате един здрав, без дупки, полиетиленов плик. За по-голяма сигурност можете да вземете 2 или 3 и да ги сложите един в друг. Сложете вътре тази вещ, която ще перете, малко прах за пране или настърган сапун. Залейте с топла вода, колкото да покрива вещта. Изтискайте излишния въздух и завържете стегнато с ластичка, кабелче, или на здрав възел.

Край! Пералната машина е готова за работа. Ако разполагате с време, можете да оставите да оставите „прането“ да кисне 2-3 часа , като периодически мачкайки пакета.

Процесът на прането се заключава в мачкането на пакета (разбира се без излишни усилия). При това, миещият разтвор интензивно преминава през изпираната вещ. Даже процесът протича, по-бързо отколкото в пералната машина. За едно качествено изпиране са достатъчни само няколко минути. В това може да се убедите, наблюдавайки колко бързо се замърсява перилният разтвор.

Изплакнете по обичайния начин, сменяйки няколко пъти водата.

Използвайки този елементарен начин, първо, предпазвате ръцете си от агресивността на праха за пране, второ, перете неусетно, като на шега и трето, практически във всяка ситуация, винаги ще имате чисто и свежо бельо и дрехи.

Най-вероятно, повечето от тези, които прочетат тази статия, няма да използват този по-различен начин на пране. Всъщност, целта ни е, запознавайки се с тази нетрадиционна идея, да започнете да импровизирате и да използвате всичко, което ще ви помогне в необичайни ситуации и условия успешно да се справяте с възникнали проблеми! Защото животът е непредсказуем и всичко се случва. Успех, Новатори!

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==