Free Tell A Friend
Tell a Friend
April 2019
M T W T F S S
« Apr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PostHeaderIcon Котарак в аптечката?

Защо трябва да имаме котарак в аптечката?

(Как да се лекуваме с мъркане?)

Изпитвали ли сте някога блаженство, когато една пухкава топка скочи на коленете ви и от вашето погалване започва да мърка? Отивайки на гости и вземайки чуждото животно, отначало искаме да му доставим удоволствие като го галим, почесваме, но се оказва, че получаваме удоволствие и изцеление от мъркането.

Нашата настройка на една и съща честота с чуждото животно по време на мъркането е съвсем друг обмен на енергия, отколкото със своя любимец. Ако се научите внимателно да се отнасяте с вашето животинче, ще научите немалко интересни и полезни за вас неща и за своя начин на живот. Днес ще разберете каква полза може да имате от общуването със своя котарак или котка.

Като начало за самото мъркане. Как мърка котарака? Еднозначен отговор на тази тема няма. Едни говорят, че се задействат фалшиви гласни струни, други, че е от белите дробове. Опитайте се да се вслушате, откъде идва звукът и ще разберете, че откъдето и да идва, мъркането е равномерно и еднакво силно в цялото тяло. Мъркането е особено състояние на семейство „котки“, което създава определена и главно, полезна енергийна вибрация. Ето защо през цялото време ни се иска котаракът да мърка непрекъснато когато е в ръцете ни. Интуитивно разбираме, че това е полезно както за нас, така и за животното. Всъщност за това състояние има научно потвърждение. Оказва се, че котките мъркат в честотния диапазон от 25 до 150 Хц, в медицината тези честоти се използват за заздравяване на счупвания или други повреждания на костната тъкан.

Какво трябва да имате в предвид, за да стане животинчето ви ваш лекар?

Първо, за да ви бъде от полза лечението с мъркане, трябва да следите за здравето на вашата котка – органи, козина, кожа, лигавици и т.н. Именно тогава общуването ще ви доставя удоволствие и радост.

Второ, лечението ще ви донесе повече полза, ако искрено обичате животното си. За разлика от кучетата, е много по-трудно да подкупите котките с храна. Дори и да давате на чужд котарак храна, възможно е отношението му към вас да не се промени. Те много тънко усещат вашите емоции – любов, злоба, безразличие. Затова преди да плеснете животинчето си, се замислете за какво го наказвате?! Нямате ли вие вина, че котето ви прави бели? Дали го храните навреме, дали понякога остава гладно, почиствате ли редовно котешката тоалетна, отделили сте му място където да си остри ноктите? Ако винаги му отделяте нужното внимание, пакости, проблеми и наказания няма да има.

Ако обичате животното си, а то обича вас, значи много лесно може да лекува много ваши заболявания – понякога като основно лечение: главоболие, леко повишено кръвно налагане, понякога – като допълнително лечение.

Например, когато работите пред компютъра, автоматически се обкръжавате с енергията, която излъчва монитора, системния блок. Ако имате котка, нека да идва при вас за да снема излъчването Освен това ще ви отвлича и разтоварва малко от компютъра.

Когато седите дълго време, а времето минава неусетно, изведнъж усещаш изморения гръб и особено шията. Ако научите котето си да ви стои като яка и да спи на врата ви, умората ще преминава за броени минути, защото котето със своята козина ви затопля и спомага за увеличаване на притока кръв към отеклата шийно-раменна част.

Ако нещо ви боли, легнете на удобна повърхност и оставете котаракът сам да намери болното място и ако започне да мърка. Ура, страхотно е! Значи, болката ще ви мине два пъти по-бързо.

Ако той просто легне, оставете го малко време да полежи, след това започнете да го галите, дайте му от вашата любов и животното обезателно ще се размърка щастливо, ще създаде нужната вибрация и от болката ви няма да остане и помен! Старайте се да не мислите за нищо, просто се отпуснете и позволете на котето да ви излекува! Не само ще оправи главоболието или кръвното ви, може да излекува далеч по-сериозни заболявания, разбира се в комплект със подходящо лечение.

Понякога котката може да има желание да полиже определени части на тялото – главата, ръцете, краката. Позволете му да го направи. Животното е много по-близко до природата от нас, затова те са по-възприемчиви и чувствителни. Но не му позволявайте да ближе открити рани.

Също така е полезно да подадете на любимеца и гърба си, ако имате заболявания на гръбначния стълб, бъбреците. Животното по най-удобен начин само ще се разположи и ще създаде допълнително затопляне и приток на кръв към болното място. Котаракът знае как, къде и колко време да ви лекува.

Също така, може да ви предупреди за настъпващо заболяване. Ако започне да се разполага на едно и също място, където нямате болка, просто бъдете нащрек и наблюдавайте мястото!

Разбира се, ако заболяването е сериозно, например, главоболието и ма постоянен характер, трябва задължително да се обърнете към лекар! Ако се наложи да вземате медикаменти, не забравяйте да вземате и „котешкия медикамент“! Давайте му възможност да ви изразява любовта си и силата, която има.

Всъщност, мъркането на животното лекува не само вас, но и себе си, възстановявайки баланса на вътрешната си енергия и като следствие, здравето си.

Наблюдавайте животните си, обичайте ги и вие задължително ще бъдете здрави!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Библиотека с безплатни книги на Английски
Библиотека с безплатни книги на Английски: http://free-audio-books.info/ ==Към Библиотеката==

Сайт с колекция от емотикони за скайп както и собсвен едитор за изработване на емотикони.

skype emoticons edior and collection

Библиотека с безплатни книги на Английски:
http://free-audio-books.info/

==Към Библиотеката==

Канал с 12000 безплатни книги на Английски:
==Free Full Audiobook==

Funny Jokes
Смешни вицове на Английски
==Funny Jokes==